Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 20:08

Akyazı’dan Ankara’ya: Abdullah Taha Yıldırım Ankara Ziyaretlerini Tamamladı

Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Abdullah Taha Yıldırım, adaylık açıklamasının ardından ziyaretlerine hız verdi. Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmî açıklamayla duyuran Abdullah Taha Yıldırım, Ankara temaslarını hızlandırdı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 16:51
Akyazı’dan Ankara’ya: Abdullah Taha Yıldırım Ankara Ziyaretlerini Tamamladı

Ankara Ziyaretleri…

 

Yıldırım, Ankara ziyaretleri çerçevesinde;AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Lütfi Bayraktar,Ali İnci, Murat Kaya ,Ertuğrul Kocacık ve MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi , İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk ,AkParti Sakarya koordinatörü Adana Milletvekili Ahmet Zembilci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Akyazı Ziyareti…

 

Ayrıca Sakarya’da AK Parti İl Başkanı Yunus Teveri ziyareti ardından Akyazı ilçe teşkilatını ziyaret edip partililerle bir araya gelen Yıldırım; “Akyazı benim sevdam, sizlerle ilçemizi daha da ileri götürmek için çalışacağız. İstişare kültürü içinde projelerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Akyazımız için hizmet eden tüm geçmiş başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. “ ziyaretlerle yerel temaslarını güçlendiren Yıldırım, adaylık sürecindeki kararlığını vurgulamış oldu.

Adaylık açıklamasından sonra ziyaretlerini büyük bir hızla devam eden Yıldırım, Akyazı’da değişimi ve gelişimi temsil etme iddiasını sürdürüyor. Seçime doğru giderken yaşanan gelişmeler ve yapılan ziyaretler siyasi atmosferi daha da hareketlendirmiş durumda.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR