Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:33

Ali Afacan’dan Arifiye’de Şükrü Gözyuman’a destek

Ali Afacan, Yeniden Refah Partisi Arifiye Seçim Ofisini ziyaret ederek Şükrü Gözyuman ve YRP Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya ile bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 16:56   Güncelleme : 22-04-2024 07:43
Ali Afacan’dan Arifiye’de Şükrü Gözyuman’a destek

Geçtiğimiz gün Yeniden Refah Partisi Arifiye Seçim Ofisi  YRP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman ve Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirilmişti. Seçim ofisi açılmasıyla birlikte başta Arifiyeli vatandaşlar 1xbet türkiye üyelik şartları olmak üzere diğer partili belediye başkan aday ve parti mensupları Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman’ ziyaret ederek tebrik etti.

Seçim ofisini ziyarette bulunan siyasilerden biri de aday listesini seçim kuruluna zamanında teslim edilmediği gerekçesiyle seçime girme hakkını kaybeden Büyük Birlik Partisinin Arifiye Belediye Başkan Adayı Ali Afacan oldu. Ali Afacan Yeniden Refah Partisinin Arifiye Seçim Ofisinde Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman ve Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya ile birlikte sohbette bulundu. Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya’nın seçim ofisinden ayrılması ardında bir süre daha sohbette bulunan Ali Afacan Şükrü Gözyuman ve meclis üyeleriyle birlikte resim çektirdi. Gözyuman’a desteğini ifade eden Afacan “Bizim seçime giremeyecek olmamız belki bazılarını rahatlamış gibi olabilir. Fakat şu var ki sevdiğim, kardeşim Şükrü Gözyuman Arifiye’de büyük bir başarıya imza atacağına inanıyorum. Bunun için kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

YRP Şükrü Gözyuman da “Sayın Ali Afacan’a ofisimizin açılışı münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyaretleri ve destekleri bizleri onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hepimizin arzusu, isteği yaşanabilir bir Arifiye’ye kavuşmak ve bunun için hizmet etmek. Bizler Arifiye’yi iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları dinliyoruz. Vatandaşımızın, gençlerimizin yaşadığı ilçede ne istediğini ne arzu ettiğini çok iyi biliyoruz. Bunun için Arifiye’nin çehresini değiştirerek tam 60 proje hazırladık. Ulaşımdan, sağlık alanına, çevreye, sosyal ve kültürel etkinliklere, kadınlardan gençlere, engelli vatandaşlarınızdan yaşlılara değin her kesime hitap eden projelerimizi hazırladık. Bizim dönemizde asla “Ben yaptım, oldu” mantığı ile yönetim anlayışı içinde olmayacağız. Hiçbir âtıl kalacak, israf projeye imza atmayacağız. Yapmayı düşündüğümüz her bir projeyi uygulamadan önce tüm siyasi parti STK, kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek istişare edeceğiz. Fayda – maliyet analizlerini yapmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Milletimize faydası olan proje hangisiyse onu gerçekleştireceğiz ” dedi.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR