Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:34

Murat Durak: "Hizmetlerimle ödüllü belediye başkanı olacağım"

İş hayatında yaptığı projelerle ödüller alan ve ulusal haberlere konu olan girişimci ve ödüllü belediye başkan adayı Murat Durak, belediyecilikte de Serdivanlılara hizmet ederek ödüllü belediye başkanı unvanını alacağını söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 16:58
Murat Durak:

Deva Partisi Serdivan belediye başkan adayı Murat Durak, Serdivan‘da cadde cadde sokak sokak esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, sempatik ve samimi tavırlarıyla halkın büyük ilgisini çekiyor.

"Vatandaş artık yenilik istiyor"

Vatandaşların aynı partilere oy vermekten ve farklı sonuç alamamaktan artık sıkıldığını, yeni bir arayış içerisinde olduğunu, kendisini ve projelerini vatandaşa ifade ettiğinde halktan büyük destek aldığını beyan eden Deva Partisi Serdivan belediye başkanı Murat Durak, ‘’teyzelerimiz dua ediyor, vatandaşlarımız boynuma sarılıyor tebrik ediyor, ve dualarının ve oylarının bizden yana olduğunu söylüyorlar ve yenilik istiyorlar’’ dedi.

"22 yıldır aynı zihniyet ve artan problemler"

DEVA Partisi Serdivan Belediye başkan adayı Murat Durak, "22 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetilen Serdivan’ın yağmur yağdığında altyapı ve trafik problemler vatandaşı çileden çıkarıyor. Hala kaldırımı olmayan çukur deryası yollar varken ve henüz mevcut bu problemler çözümlenememişken, vatandaşa ‘’toz pembe’’ yeni projeler vaat eden iktidar partisinin belediye başkan adayı Osman Çelik'in söylemlerine karşı, vatandaşın önceliğinin vaat edilen ‘’toz pembe’’ projeler değil. Vatandaşın mevcut problemlerinin çözümünü bekliyor" dedi.

"Söz verilip yapılmayan 31 proje nerede?"

2019 yılında vaat edilen 38 projenin 31. yapılmadığını belirten Murat Durak, "Dolayısıyla vatandaşa verilen sözlerin tutulmuyor. Bunun da sebebi mevcut iktidar yönetimde olan siyasi partinin seçmeninin oyunu çantada keklik görmesidir. Sahada karşılaştığı AK Parti'li yöneticilerin kendisine beyan ettiği ceketimizi koysak seçiliriz mantığının bu hizmetlerin yapılmamasının nedenidir" açıklamalarında bulundu.

"Ceketimizi koysak seçiliriz mantığına son verilmeli"

31 Mart‘ta yapılacak olan yerel seçimlerin, mevcut siyasi partilerin seçmeninin partisine ''sadakat göstergesi sınavı'' olmadığını belirten Murat Durak, "artık vatandaşlarımız genç, enerjik, samimi ve verdiği sözleri tutan yöneticileri başkanlık makamında görmek istiyorlar" dedi.

"Ödüllü belediye başkanı olacağım"

Murat Durak Serdivanlılara hizmet vermek için desteklerini beklediğini söylerken, ''Bugüne kadar yaptığım projelerle ödüller aldım ve işlerimle bir çok alanda başarılar sergiledim, sosyal konularda hiçbir karşılık beklemeden bir çok insanın hayatına dokundum. Şimdi Serdivan‘a hizmet ederken, vatandaşımızın hayatına dokunan projelerle ödüller alıp ödüllü belediye başkanı olmak istiyorum. Seçmenlerimiz, beni, @muratdurakcomtr adresinden ve www.muratdurak.com.tr web sitesi adresinden takip edebilirler.'' dedi.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR