Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 09:10

ALKIŞLAR ÇAĞRI SPOR’A

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Cumhuriyetin 100 yılının kutlanması için düzenlenen Kick Boks maçları 28 /29 Ekim 2023 tarihleri arasında Buca Afet evleri Spor Salonunda coşku ile kutlandı .

SPOR
Giriş Tarihi : 01-11-2023 09:22
ALKIŞLAR ÇAĞRI SPOR’A

29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı nedeni ile Alt Minikler, Minikler ve Yıldızlar Point Fighting , Kicklight  ve müzikli form olmak üzere İzmir ve diğer İllerden toplamda  500 sporcunun iştiraki ile İki gün süren müsabakalarda  sporcularımız gerek müzikli form gerekse tatamide ortaya koydukları performans ile 7 Ege Bölge Şampiyonluğu, 3 Eğe bölge 2.liği, 3 Ege bölge 3.lüğü olmak üzere toplamda 13 madalyanın sahibi oldu. 


Düzenlene müsabakalar ve sonuçlar ile ilgili bilgi aldığımız Çağrı spor Kulübü baş antrenörü Milli Antrenör- Milli  Hakem Ahmet BEREKET “Cumhuriyetimizin ,100 yılını kutladığımız, böylesine anlamlı bir zaman diliminde, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın bu anlamlı güne katkı sunmak adına verdikleri mücadelede bir kere daha gördük ki, Çocuklarımız ümit, inanç,azmi ve karanlıklarıyla başaramayacakları hiçbir şey, aşamayacakları hiçbir engel yok. 


Sporcularımız performanslarını ortaya koyarken rakipleriyle girdikleri mücadelede, saygı çerçevesi içerisinde, centilmence  bir o kadar da heyecanlı , çekişmeli heyecanın doruklara ulaştığı maçlarıyla günün yıldızları oldular. 


Çağrı spor Kulübümüzün Milli sporcu ve antrenörleri Suzan Yuşan ALPAT, Şafak Kadir ÇALIK ve tüm teknik ekibimize, sporcularımıza gösterdikleri azım ve çalışma sonunda elde edilen 13 madalyadan dolayı, değerli velilerimize de her zaman bizlerin yanında olmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyor ve bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün Şehitlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyor, Gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyor Cumhuriyetimizin 100. yılını ve Cumhuriyet  Bayramımız kutluyorum. Nice 100 yıllara. Selam, sevgi ve saygılarımla” dedi

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR