Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:26

Anıl Demir ve Abdullah Atmaca’ Demir & Atmaca Hukuk Bürosu’nun Görkemli Açılışı

Sakarya’nın sevilen, sayılan iş adamlarından, Katlı Pazaryeri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir’in oğlu Anıl Demir ve Abdullah Atmaca’nın ortak olduğu Demir & Atmaca Hukuk Bürosu’nun açılış töreni gerçekleşti. Yoğun katılım oldu Sunumunu Sakaryalı Sanatçı Akif Yener'in yaptığı açılışa, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, AK Parti Erenler Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Sakarya İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezleri (GAMER) Müdürü Taylan Şanlı, HAK-İŞ Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-iş Şube Başkanı Mesut Gökdemir, Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Vatan Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bahtiyar Bodur, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak, Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Berke, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Demirci, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya İl Temsilcisi Emriye Köse, Medet Eli Dernek Başkanı Ömer Faruk Bürtek Tüm İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Bayri, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya Temsilcisi Levent Candan, Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aytaç Çakıroğlu, Yeniden Refah Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan’ın yanı sıra iş adamları, esnaflar, avukatlar, muhtarlar, muhtar adayları ve çok sayıda katılımcı oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 20:10
Anıl Demir ve Abdullah Atmaca’ Demir & Atmaca Hukuk Bürosu’nun Görkemli Açılışı

2 genç avukatın babaları; Katlı Pazar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir ve Ömer Atmaca, gelen misafirleri güler yüzle karşıladı. Açılış konuşmasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptı.

Başkan Yüce tebrik etti

Genç avukatları tebrik eden Yüce, “Toplum barışının temelinde hukuk, adalet vardır. Eğer adalette sapmalar varsa, toplum huzurlu olamaz. Hukukta yanlışlar varsa, o toplum müreffeh bir toplum olamaz. Bu münasebetle bu genç kardeşlerimizin, adil ve hakkaniyetle görevlerini yerine getireceğine biz inanıyoruz. Bu toplumun huzuru için, bu toplumun geleceği için, Sakarya’mız için güzel kararlara vesile olacaklarını ve güzel davaları savunacaklarına eminiz. Size bir abi tavsiyesi, mazlumun davalarını alın. Haksızlığa uğramışların davalarını alın. Bunda büyük bir bereket vardır. Adaletle alakalı son cümleyle sözlerimi noktalamak istiyorum. Başta sporcu alır tam maçta gol atarken, ceza sahası içinde biri çelme takar. Herkes ayağa kalkar, hakem penaltı verince bütün seyirciler oturur. Yani burada ne yapmış olursun, seyirciye su serpmiş ve bir yanlışı düzeltmiş olursun. Rabbim hepimizi yanlışı düzeltenlerden eylesin. Bu temennilerle, genç avukat kardeşlerimden Avukat Anıl Demir ve Abdullah Atmaca kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah mübarek etsin inşallah” açıklamalarında bulundu.

Dualar eşliğinde kurban kesildi

Açılış konuşmasının ardından mikrofonu Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, dualar eşliğinde hayırlı temennilerde bulundu. Müftü Mehmet Aşık’ın duaları eşliğinde kurbanlık koç kesildi. Kurdele kesiminden önce konuşma yapan genç avukatlar Anıl Demir ve Abdullah Atmaca, heyecanlı olduklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Açılış kurdelesini Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Hak-İş Sakarya İl Başkanı Mesut Gökdemir, Sakarya Gaziantepliler Dernek Başkanı Mehmet Durak, Sakarya Ağrılar Derneği Başkanı Mehmet Berke, aynı zamanda Katlı Pazaryeri Derneği Başkanı olan Av. Anıl Demir'in babası Mehmet Demir, Av. Anıl Demir ve Abdullah Atmaca; "Hayırlı olsun" dilekleriyle kesti.

Kurdele kesiminin ardından katılımcıların hayırlı olsun tebriklerini kabul eden avukatlar Anıl Demir, Abdullah Demir ve babaları Mehmet Demir, Ömer Atmaca; teşekkür ederek uğurladı

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR