Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 16:43

Ankara'da CADDE TV’DE KADINLARIN KRALLIĞI KONUŞULDU

Türkiye’nin dijital Platformlarında ciddi bir izleyici potansiyeline sahip olan Cadde TV’de, Gazeteci ve Sunucu Semra Demir’in sunuculuğunu yaptığı ‘Kadın Krallığı’ Programı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Bu haftaki programına konuk ettiği Ankara’nın güçlü ve başarılı kadınlarından Kamu Personel Derneği (KamuPerDer) Ankara İl Başkanı Sabiha Karaosmanoğlu ve iş kadını Yazılım Uzmanı Elif Koç’u ağırlayan Demir, kadınların başarılı olma yolları üzerinde söyleşi yaptı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:00
Ankara'da CADDE TV’DE KADINLARIN KRALLIĞI KONUŞULDU

BAŞARILI KADINLARI KONUK EDİYORUZ’
Başarı basamaklarını nasıl çıktıklarını belirten Koç ve Karaosmanoğlu, hayatlarındaki gerçek kesitlerden örnekler verdi. Cadde TV’de yayınlanan ‘Kadın Krallığı’ Programının sunucusu Gazeteci Demir; “Programımızda başarılarıyla örnek olan kadınlarımıza yer veriyoruz. İş hayatlarında nasıl başarılı olduklarını programımızda anlatarak, yeni iş kadınlarımızın da çıkması için öncelik yapıyoruz. Bu haftaki konuklarımız ise iş ve mesleklerinde örnek olan başarılı kadınlarımızdan Kamu Personel Derneği (KamuPerDer) Ankara İl Başkanı Sabiha Karaosmanoğlu ve iş kadını Yazılım Uzmanı Elif Koç’u ağırladık. Çok zevkli ve kadınlarımızın kendilerine pay çıkarabilecekleri bir program oldu. Kapımız hedefleri, umutları ve amacı olan bütün kadınlarımıza sonuna kadar açıktır.” diye konuştu. 
DEMİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Kamu Personel Derneği (KamuPerDer)Ankara İl Başkanı Sabiha Karaosmanoğlu ve iş kadını Yazılım Uzmanı Elif Koç ise, Cadde TV’da yayınlanan ‘Kadın Krallığı’ programının sunucusu Semra Demir’e, yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR