Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:41

Arifiye Öğretmen Lisesi 1998 Mezunları Buluştu.

Çeşitli mesleklerde başarılı mezunlarıyla Türk eğitim sisteminde bir marka olan Arifiye Öğretmen Lisesinde okuyan 1998 yılı mezunları geleneksel buluşmada bir araya geldi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 15-08-2023 13:35
Arifiye Öğretmen Lisesi 1998 Mezunları Buluştu.

Arifiye Öğretmen Lisesi ruhunu yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmayı bir görev sayan mezunlar 12 Ağustos Cumartesi günü sabah kahvaltısını Sakarya Öğretmenevinde yaptıktan sonra Ferizli ilçesine geçerek belediye sosyal tesislerinde güzel bir gün geçirdiler.

 

Arifiye Öğretmen Lisesinde uzun yıllar görev yapan efsane öğretmenlerden Matematik Öğretmeni Mustafa Beyhan ile Resim Öğretmeni Naci Köksal’ın da katıldığı buluşmada Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi 1998 yılı mezunları birlikte olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar.

 

Okul kültürünün hayatlarında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden mezunlar Arifiye Öğretmen Lisesinde okumanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladılar.

 

Öğrencilik günlerinin yad edildiği buluşmayı sosyal medyadan paylaşan mezunlar; “Dünün çocuklarıydık, bugünün ise öğretmenleri, avukatları, savcıları, müdürleri, yöneticileri, esnafları olduk. Artık bizim çocuklarımız öğrencilik yıllarında. 98 Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları buluşmamızı bu yıl Ferizli ilçemizde gerçekleştirdik. Katılım sağlayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Katılan Mezunlar

Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi 1998 mezunlarının buluşmasına; Sakarya Öğretmenevi Müdürü Levent Kobya, Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Demirbaş, Yeniyapı Gayrimenkul Sahibi Salim Üzmez, Sağlık Bakanlığı Müfettişi Mehmet Emin Şevik, Bahçeşehir Koleji Bursa Direktörü Turhan Güney, Söğütlü Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail İbrikçi, Akbank Adapazarı Şubesi Müdür Yardımcısı Serkan Erdoğan, Gülek Sigorta Sahibi Uğur Gülek, Bizim Tercüme sahibi Sait Aykan, AVS Gemicilik Operasyon Uzmanı Sinan Derman, Öğretmenlerimiz Kürşat Aktepe, Çağla Kılıç, Pelin Avcı, Murat Aydın, Göknur Atay, Mali Müşavir Mustafa Alemdar, APS Pompa Sistemleri sahibi Serdar Güler, İŞKUR Uzmanı Murat Ayvaz, Ömercikoğlu Tavukçuluk sahibi Engin Ömercikoğlu katıldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR