Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:53

ATTF BAŞKANI AYHAN YILDIZ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISINDA BULUNDU

Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) Genel Başkanı Ayhan Yıldız, Ocak Ayı sonunda Olağanüstü Genel Kurula gitmeye hazırlandıklarını açıkladı. Tekrar başkanlığa aday olmayacağını belirten Ayhan Yıldız, genel kurulda başkanlık için Fuat Kara İsmailoğlu’nu destekleyeceğini duyurdu.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-12-2023 12:06   Güncelleme : 07-02-2024 20:09
ATTF BAŞKANI AYHAN YILDIZ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISINDA BULUNDU

Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) Genel Başkanı Ayhan Yıldız, Ocak Ayı sonunda olağanüstü genel kurul düzenleyeceklerini açıkladı.

 


Gazetemize konuşan Ayhan Yıldız “Avrupa Türk Futbol Federasyonu, Avrupa’daki Türk spor camiasını bir araya getirerek özellikle gençleri ve çocukları gerek Avrupa’da gerekse Türkiye’de spor dünyasına kazandırmak için kurulmuştur. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte ATFF’nin kurulma aşamasından bugüne kadar bu amaç doğrultusunda büyük bir fedakarlık ve çabayla çalıştık. Federasyonumuza zarar gelmemesi için gecemi gündüzüme kattım. Ailemden, yakınlarımdan ayrı kaldım. Bu süreçte önceki dönem Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir, Avrupa Türk Futbol Federasyonu’nun kuruluşunda ve gelişmesinde bizlere manevi anlamda çok büyük desteklerde bulundu. Bu vesileyle kendisine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Avrupa’da 60 yıldır olmayan bir şeyi yapmayı başardık ve bu nedenle rahatsız olanlar oldu.” dedi.
Ayhan Yıldız: “Fuat Kara İsmailoğlu’nu destekleyeceğimi açıklıyorum”
İnsanların artık yeni yüzler görmek istediğini ifade eden Ayhan Yıldız, şöyle konuştu;
“Olağanüstü Genel Kurulda arkadaşımız Fuat Kara İsmailoğlu’nu destekleyeceğimi açıklıyorum. Son aylarda çok iyi ve etkili çalışmalar yaptı. Kendisi benim favori adayımdır. Seçildiği takdirde biz de yönetim kurulu olarak mutlaka destek vereceğiz. Başarılı olacağına inanıyorum. Aday olmak isteyen başka üyelerimiz varsa bu kapı herkese açık. Geçmişte tatsızlık yaşamış olduklarımız olsa da onlar da kuruma yararlı olacaksa elbette destekleriz. Yeni üyelerimizi de aramıza bekliyoruz. Olağanüstü Genel Kurulu en geç Ocak Ayı’nda gerçekleştirmekte yarar var.  Stuttgart Mercure Otel’de 25 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirmek istediğimiz genel kurulumuza herkesi bekliyoruz.”
Ayhan Yıldız ve yönetimi birçok başarılı faaliyete imza attı
2019 yılında 52 kurucu üyenin imzasıyla kuruluşu başlatılan, 2020 yılında resmileşen ve 2020 yılında Genel Başkanlığa seçilen Ayhan Yıldız ve yönetimi birçok başarılı faaliyete imza attılar.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) ile Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) arasında gönüllülük alanında işbirliği protokolü de imzalandı.
İş İnsanı, spor dostu Özcan Şimşek’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yapay Zeka Fikir Akademisi (YAFA) projesi ile de gönüllülük alanında işbirliği protokolü yapılacak.
YAFA ile,branşa özgü teknik, görsel ve işitsel beceri testi, antropometrik ve performans takip ölçümleriyle, her spor branşına özgü belirlenen teknik uygulamalarla sporcu adaylarının görsel ve işitsel reaksiyonlarını ölçümüyle yetenek tespiti yapılacak.

https://okulmed.com/

HABER, BÜLENT ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR