Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:07

BAHADIR TATLIÖZ VE MAVİ GRİ’DEN DUYGUSAL ŞARKI: "AŞKA ÇARE BULUNMAZ"

Bahadır Tatlıöz ve popüler müzik grubu Mavi Gri bu yazın en romantik şarkısına imza attılar. 16 Haziran’da dinleyici ile buluşacak olan "Aşka Çare Bulunmaz?" aşk acısı yaşayan herkesin duygularına tercüman oluyor…

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-06-2023 09:36
BAHADIR TATLIÖZ VE MAVİ GRİ’DEN DUYGUSAL ŞARKI:

Şarkıcı ve şarkı yazarı Bahadır Tatlıöz, 13 yaşında başladığı profesyonel müzik kariyerinde sayısız ünlü sanatçıya eşlik etti. Avrupa'da birçok müzik festivalinde sahne aldı. "Takvim", "Beni Yak", "Su Yolunu Bulur", "Net" ve "Uzun Lafın kısası" gibi hit şarkıları dijital platformlarda milyonlarca kez dinlendi.

"Alt Üst Olmuşum", "Ölümle Yaşam Arasında" ve "O Ben Olamam" isimli hit şarkılarıyla tanınan Mavi Gri ise son zamanlarda Türk müzik sahnesine renk katan alternatif rock gruplarından biri. 2016 yılında müzik dünyasına adım atan grup, kısa sürede adını duyurmayı başardı. Ayrıca, birçok müzik festivalinde verdikleri konserler ve sahne aldıkları mekanlarda büyük ilgi görmeye devam ediyorlar.

Bahadır Tatlıöz ve Mavi Gri’nin 16 Haziran’da dinleyici ile Mavi Gri etiketiyle buluşan şarkısı "Aşka Çare Bulunmaz" günümüz  müzik trendlerini yakalarken aynı zamanda duygusal sözleriyle melankolik bir atmosferi de içinde barındırıyor ve  hüznüyle dinleyenleri ilk seferde etkilemeyi başarıyor.

"Aşka Çare Bulunmaz" bu yazın dillerden düşmeyecek romantik şarkısı olmaya aday.

Bu sefer şarkının söz müziği Mavi Gri’nin solisti Akif Alkan,  aranjesi ise Bahadır Tatlıöz ve Mavi Gri ortak imzası taşımakta.

Bahadır Tatlıöz ve Mavi Gri hayranları, "Aşka Çare Bulunmaz" şarkısını 16 Haziran’dan itibaren tüm dijital platformlarda.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR