Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:49

Bakan Yardımcısı Eminoğlu ve Başkan Adayı Çelik Gençlerle Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Sakarya ziyaretinde Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte Serdivan Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Çeşitli programlar için Sakarya'ya gelen Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Başkan Adayı Osman Çelik ve beraberindeki Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Serdivan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında gençlerle sohbet eden Eminoğlu ve Çelik, masa tenisi oynayarak günün yorgunluğunu attılar.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 13:08
Bakan Yardımcısı Eminoğlu ve Başkan Adayı Çelik Gençlerle Bir Araya Geldi

Gençler Arkamızda

 

Eminoğlu ve Çelik, merkezdeki değişik branşlarda eğitim alan kursiyerlerle sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada açıklamalarda bulunan Eminoğlu, Sakarya’nın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Burada genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçedeyiz. Bunun farkında olarak hareket ediyor ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak özellikle gençlerimizin her daim yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şu anda arkamızda gençler var. Onlar arkamızda olduğu sürece biz işimizi heyecanla, motivasyonla, aşkla yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Gençlerin Neye Önem Verdiğini İyi Biliyoruz

 

Serdivan’ı, Sakarya'yı, Türkiye'yi omuzlarında yükseltecek olan gençlerdir sözüyle konuşmasına başlayan Çelik, “Bizlerin asli vazifesi, bu serüvende siz gençlere var gücümüzle destek olmaktır. Genç yaşta Serdivan'da siyasete atılmış biri olarak şunu söyleyebiliyoruz; biz sizlerle aynı dili konuşabiliyor, aynı duyguları paylaşabiliyoruz. Gençlerin ne istediğini, nasıl baktığını, neye önem verdiğini iyi biliriz. İhtiyaçlara, taleplere cevap vermek, sorunları çözmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Serdivanımız için hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz yeni bir hikayenin başlangıcındayız. En büyük umudumuz siz gençlersiniz" dedi.

 

Gençlere yönelik yeni dönem projelerinden bahseden Çelik, Serdivan Spor ve Kamp Merkezi, Serdivan Spor Kompleksi, Serdivan Gençlik Merkezi, Öğrenci Çamaşırhaneleri projelerinin detaylarını Bakan Yardımcısı Eminoğlu ve gençlere sundu. Eminoğlu ve Çelik, Gençlik Merkezi’nin ardından Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR