Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 17:24
1 Advert

Baran Mengüç, Yeni Şarkısını Paylaştı: “Denge Yok

Baran Mengüç, yeni şarkısı “Denge Yok”u Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımladı. “Okey Okey”, Eftalya Yağcı ile bir araya gelerek kaydettiği “Kusuruma Bakma” ve “Uslanmaz Aşk” isimli şarkılarıyla Türkçe R&B sahnesine yeni bir soluk getiren genç sanatçı, yeni şarkısı “Denge Yok ile yeni bir sound’u dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 02-12-2022 19:43
Baran Mengüç, Yeni Şarkısını Paylaştı: “Denge Yok

R&B ve arabesk tınıların buluştuğu “Denge Yok”, Baran Mengüç’ün nağmelerle dolu güçlü vokaline eşlik eden yaylı melodileri ve darbuka ritimleriyle dikkat çekici bir çalışma. “Denge Yok”un sözleri ve müziği Baran Mengüç – Kaan Hacısüleymanoğlu’na, düzenlemesi ise Zeki Arkun’a ait.

“Denge Yok”, Zobunus yönetmenliğinde çekilen video klibiyle birlikte dijital platformlarda yayında!  “Denge Yok”u dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için:

https://umgturkey.lnk.to/baran-menguc-denge-yok

Baran Mengüç hakkında daha fazla bilgi almak için:

Instagram

TikTok

YouTube

Bilgi için  Utku Öner – Yerli Katalog Ürün Sorumlusu

utku.oner@umusic.com

Görsel için Ali Yaman – Pazarlama Asistanı ali.yaman@umusic.com  

Baran Mengüç hakkında

Baran Mengüç, 18 yaşında R&B sanatçısı, Hip-Hop dansçısı ve söz yazarıdır.

Mengüç, 28 Haziran 2003 tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Sanatçı bir ailenin çocuğu olan Mengüç, sanat camiasına çok erken yaşta atıldı. Baran'ın sanata olan yetilerini küçük yaşta fark eden babası (Tarık Mengüç), 2007 tarihinde yayımladığı "Lakerda" albümünde oğlu Baran'a da yer verdi. Baran, 4 yaşında ilk profesyonel kaydını alıp, babası ile düet yaparak ilk resmi başarısına imza atmış oldu. Mengüç'ün dansa olan tutkusu ise 5 yaşında başladı.

Michael Jackson ve Chris Brown adlı sanatçılar sayesinde ilgisinin sadece şarkı söylemek değil aynı zamanda dans etmek olduğunu fark etti. Örnek aldığı sanatçılardan beslenen Baran, kendini bu kulvarlarda geliştirmeye başladı. Mengüç, 10-16 yaş aralığında müzik ve dans dünyası adına çeşitli projelerde yer alarak dans yarışmalarına katılıp dereceler gösterdi, birçok ünlü marka ve sanatçılarla çalışma fırsatı yakaladı. 16 Yaşında Hip-Hop dans dersleri vermeye başlayan Baran, aynı zamanda müzik eğitimleri görmeye devam etti. Mengüç, amacının sahnelerinde ve kliplerinde sevenlerine duymaya alışık olmadığımız müzik tarzı ve dans figürleri ile görsel şölen sunmak olduğunu belirtiyor. Baran Mengüç, Universal Music Türkiye sanatçısı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR