Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:26

Başkan Adayı Alemdar, “Mahallelerimizin talep ve ihtiyaçlarına cevaplar üretecek, çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz

“Milletimizin desteğine hizmet ve eserlerimizle karşılık üreteceğiz” Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Milletvekili Kocacık, İl Başkanı Tever ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Işıksu ile birlikte Yenigün Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya katılan Başkan Adayı Alemdar, “Mahallelerimizin talep ve ihtiyaçlarına cevaplar üretecek, çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerine Yenigün Mahallesi ile devam etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Ertuğrul Kocacık ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu’nun katıldığı programda İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili de yer aldı

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 15:31
Başkan Adayı Alemdar, “Mahallelerimizin talep ve ihtiyaçlarına cevaplar üretecek, çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz

Adapazarı'mızın çehresini değiştiriyoruz

Programda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Yenigün bizim mahallemiz. Bu mahallede yaşayan biri olarak 84 mahallemizde olduğu gibi eşit hizmet anlayışıyla çok çalıştık. Mahallemi Güzelleştiriyorum projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle 50 sokağımızı tamamladık. Müjde olarak paylaşalım; önümüzdeki günlerde de 19 sokağımızda güzelleştirme çalışmamıza başlayacağız. Ne gerekiyorsa Yenigün mahallemize yapmaya çalıştık. Yakında da Yenigün ve Tepekum mahallelerimizin ortak kullandığı açık pazarı kapalı hale getireceğiz ve böylelikle Adapazarı'mızda tüm pazar yerlerimiz kapalı olmuş olacak. Adapazarı için hep birlikte aşkla çalışmaya ve gayrete devam. Adapazarı için yola devam.” dedi.

31 Mart zafer gecemiz olacak

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise, “14 ve 28 Mayıs’ta verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Şimdi yerel seçimlere 26 günümüz var. Biz Sakarya’da 16 ilçemizde hummalı bir şekilde sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız rekor oy alarak 16 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın büyük bir zafer kazanmasıdır. Sizlerin desteği bu anlamda çok kıymetli. 31 Mart akşamında inşallah sizlerin de desteği ile zafer gecesi yaşayacağız” diye konuştu.

Ülkemiz Cumhur İttifakı’yla gelişmeye devam ediyor

Milletvekili Ertuğrul Kocacık, konuşmasında destek vurgusu yaparak, “Cumhur İttifakı’mızla birlikte ülkemiz gelişmeye devam ediyor. Sizlerde verdiğiniz desteklerle bu gelişimde en önemli rolü üstleniyorsunuz. Yerel seçimlere az kaldı. Kıymetli başkanlarımız için desteklerinizi bekliyoruz. Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasını dayadığı dağdır. Sizler Cumhurbaşkanımıza sahip çıktığınız gibi Cumhur İttifakı adaylarına da en güçlü şekilde sahip çıkacağınıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni talep ve beklentilere cevap vereceğiz

Konuşmasında hizmetin sınırı olmadığını ifade eden Alemdar, “Çocukluğum, gençliğim Yenigün Mahallesi’nde geçti. Bu mahallede kardeşliklerimiz, komşularımız var. Sorgusuz sualsiz sofrasına oturduğumuz dostlarımız var. Bugün bu kalabalıkla bu coşkuyla beni çok mutlu ettiniz. Rabbim birliğimizi daim etsin. 50 sokak yapıldı. Geriye kalan 19 sokakta

yapılacak. İnşallah önümüzdeki dönem daha fazla sokağımızı ve mahallemizi de güzelleştirilecek. Kapalı Pazar Yeri de yapılacak. Allah Mutlu başkanımızdan razı olsun. Bunlar yeterli mi değil. Çünkü hizmette sınır yok. Her gün yeni talepler ve beklentilerle karşılaşacağız. İnşallah sizlerin destekleriyle bunların hepsine cevap vereceğiz” dedi.

Gelişim ve dönüşümü takip etmek zorundayız

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Her birimizin 20 sene önceki hayalleriyle şimdikiler bir değil. Bizim gençliğimizdeki ihtiyaçlarla şimdiki ihtiyaçlar aynı değil. Dolayısıyla gelişim ve dönüşümü takip etmek zorundayız. Mahallelerimizin altyapı sorunu varsa o bizim işimiz. En kısa sürede çözeceğiz. Hepimiz kardeşiz hepimiz sizin hizmetkarınızız. Biz çok şanslıyız. Genel başkan yardımcımızın, grup başkanvekilimizin ve milletvekillerimizin destekleri her zaman bizimle olacak. Dolayısıyla bizlere de bu şehre güçlü bir şekilde hizmet etmek düşüyor” şeklinde konuştu.

Şehir Hastanesi hızla tamamlanıyor

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bu akşam burada sizlerle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Biz hizmetkarınınız. Biz statümüz ve makamımız milletimize aittir. Bu bilinçle siyaset yapıyoruz. Makamın amaç olduğu yerde hiçbir şeyin anlamı olmaz. 22 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Çünkü onun inandığı bu davaya sizler de inandınız. Sizlerin destekleriyle Sakarya’da araştırma hastanemiz yapıldı, doğumevi yapıldı, şimdi de şehir hastanemiz yapılıyor. 60 dönümün üzerinde bin yataklı hastanemiz yükseliyor. Şehir hastanemiz Sakarya’da bitiyor. Hepsi sizin sayenizde oldu” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR