Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:32

Başkan Adayı Alemdar, Tıp Bayramı’nda müjdesini paylaştı: “7/24 hizmet sunacak Çocuk Kliniği’ni şehrimize kazandıracağız

Hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Adayı Yusuf Alemdar, yeni dönemde sağlık alanında yapacakları çalışmaları paylaştı: “İlçelerimizde yeni sağlık yatırımlarının takibini yapacağız. Yine ilçelerimizde Büyükşehir sağlık noktaları oluşturacağız. Ayrıca şehrimize 7/24 anlayışıyla hizmet sunacak Çocuk Kliniği’ni hayata geçireceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Salgın dönemi başta olmak üzere toplum sağlığının korunması için büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının fedakârlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Alemdar, yeni dönemde şehrin sağlık altyapısını güçlendirecek adımları kararlılıkla atacaklarını kaydetti. Alemdar, vazifeleri esnasında vefat edenler başta olmak üzere ahirete irtihal eden tüm hekim ve sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Serdivan Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden ve Başhekim Uzm. Dr. Semih Songür ile sağlık çalışanları ve hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Alemdar, hastalara da acil şifalar diledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:11
Başkan Adayı Alemdar, Tıp Bayramı’nda müjdesini paylaştı:  “7/24 hizmet sunacak Çocuk Kliniği’ni şehrimize kazandıracağız

Şehrimiz sağlık altyapısına güçlü yatırımlar

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle yeni dönemde sağlık alanında yeni çalışmalar yapacaklarını paylaşan Başkan Adayı Alemdar, “Şehrimiz sağlık altyapısı her geçen gün gelişiyor, güçleniyor. Acil Durum Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kısa süre önce hizmete alındı. 1000 yataklı Şehir Hastanemiz hızla tamamlanıyor. Hamdolsun son dönemde sağlık alanında çok önemli adımlar atıldı. İnşallah biz de yerel yönetim olarak şehrimizde sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağız” dedi.

İlçelere sağlık desteği

Alemdar, ilçelerde eksik olan sağlık ocağı, poliklinik ve hastane gibi sağlık tesislerinin açılması için gerekli olan altyapı ihtiyaçlarını takip edeceklerini ifade ederek, “Sağlık yatırımlarının programa alınması için de gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca ilçelerimizde Büyükşehir sağlık noktaları oluşturarak vatandaşların hizmetine sunacağız. Sağlık, olmazsa olmazımız. Bu noktada biz de üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Şehre Çocuk Kliniği

7/24 anlayışıyla hizmet sunacak bir Çocuk Kliniği’ni de şehre kazandıracaklarını ifade eden Başkan Adayı Alemdar, “Çocuklar en değerli varlıklarımız. Belediye marifetiyle kuracağımız Çocuk Kliniği’nde 7/24 çocuklarımıza hizmet sunacağız. Uzman hekim kadrosu ile çocuklara özel tasarlanmış kliniğimizde evlatlarımızın sağlığı için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR