Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 13:34

Başkan Adayı Alemdar’a Akyazı’da Muhteşem karşılama “Akyazı 31 Mart’ta yine en güçlü desteği sunacak

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlere Akyazı ile devam etti. Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Akyazı her daim AK sevdamıza sahip çıktı. En güçlü desteği vererek Marmara’da birinci oldu. Şunu çok iyi biliyorum ki Akyazı Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinde de çalmadık kapı bırakmayacak ve yine Marmara Bölgesi’nin lider ilçesi olacaktır” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Akyazı’da ziyaretlerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün’ün eşlik ettiği ziyarette, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı Mesut Ekrem ve teşkilat mensupları Alemdar’ı coşkuyla karşıladı

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2024 11:35
Başkan Adayı Alemdar’a Akyazı’da Muhteşem karşılama  “Akyazı 31 Mart’ta yine en güçlü desteği sunacak

Akyazı 31 Mart’ta liderliğini sürdürecektir

Ziyaretlerine Akyazı Belediyesi’nde başlayan Başkan Adayı Alemdar, “İnsanıyla, kültürüyle ve geçmişiyle köklü bir geleneğe sahip olan Akyazı, her daim AK sevdamıza sahip çıktı. En güçlü desteği vererek Marmara’nın birinci oldu. Bizler sizlerden razıyız, Rabbim de sizlerden razı olsun. Şunu çok iyi biliyorum ki Akyazı 31 Mart seçimlerinde de çalmadık kapı bırakmayacak ve yine Marmara Bölgesi’nin lider ilçesi olacaktır” diye konuştu. Başkan Adayı Alemdar makam ziyaretinin ardından Akyazı Belediyesi çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Akyazı teşkilatımızın çalışma azmine şahidiz

Akyazı Belediyesi sonrası Akyazı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Alemdar, burada meşaleler ve çiçeklerle karşılandı. İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve Akyazılı dava arkadaşlarına sıcak karşılamaları için teşekkürlerini sunan Alemdar, “Bizler Akyazı teşkilatımızın çalışma azmine şahidiz. Bir an olsun bizleri yalnız bırakmadınız. Bu dava için tüm fedakârlığı ortaya koyarak en güçlü desteği verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte zafere yürüyeceğiz” dedi.

Başkan Adayı Alemdar’dan birlik ve beraberlik vurgusu

Akyazı’da ki bir diğer ziyaret Cumhur ittifakı ortağı MHP Akyazı İlçe Başkanlığına oldu. İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Alemdar, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Her zamankinden daha çok birlik olmalı, Türkiye yüzyılı hedeflerimize birlikte ulaşmalıyız temennilerinde bulundu.

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş ve Akyazılı muhtarlarla bir araya gelen Alemdar, tüm Sakarya’da muhtarlar ile sıkı bir iletişim halinde olacaklarını ve 31 Mart’tan sonra tüm mahallelerde önemli hizmetleri hayata geçireceklerini belirtti.

Milletimizin yüzünü yere düşürmeyeceğiz

Ziyaretinin son bölümünde “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşmaları” programına katılan Alemdar, “Biz hedef koyarız, çalışırız, niyet ederiz, dua ederiz ve sonucu Allah’a bırakırız. Bugün Akyazı’yı başka gördüm. Çok heyecanlı gördüm. Partinin kurulduğu ilk günlerdeki coşkuyu gördüm. Bizim için ahde vefa çok önemlidir. Ben Akyazı’da ahde vefayı gördüm. Biz bir davaya inanıyoruz. Bizim davamız ayırmaz, birleştirir. Ne giden kötü olduğu için gitmiştir ne de gelen çok iyi olduğu için gelmiştir. Hayırlısı ne isi o olur diyenleriz. Onun için bu dava için görev yapan en küçükten en büyüğüne kadar kim varsa hepsinden Allah razı olsun. Hepsi başımızın tacıdır. Asla milletimizin yüzünü yere düşürmeyeceğiz. En iyisini yapmak için durmadan, yorulmadan çalışacağız” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR