Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:34

Başkan Adayı Alemdar’a Kocaali’de “Sakarya’yı Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için hazırız kararlıyız”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ilçe ziyaretlerine Kocaali’de devam etti. Alemdar, Kocaali için hazır olduklarını ifade ederek, “Allah nasip ederse yeniden bir araya gelecek, beklentileri alacak ve ilçemizde gereken ne ise yapacağız. Sakarya için, şehrimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için hazırız, kararlıyız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Kocaali’yi ziyaret etti. Günün erken saatlerinde Kocaali’ye gelen Başkan Adayı Alemdar’ı, AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatında çok sayıda vatandaş coşkuyla karşıladı. İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ile birlikte AK Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir ve yönetimi ile buluşan Başkan Adayı Alemdar, birlik beraberlik mesajı verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 13:49   Güncelleme : 25-01-2024 14:03
Başkan Adayı Alemdar’a Kocaali’de  “Sakarya’yı Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için hazırız kararlıyız”

Alemdar, “Kocaali’nin her zaman olduğu gibi 31 Mart’ta da bu sevdaya gereken desteği vereceğine inanıyorum” dedi. Ziyaretin anısına İlçe Başkanı Demir, Başkan Adayı Alemdar’a hediye takdim etti

Hep birlikte yola devam

Teşkilat ziyaretinin ardından “Geçmişten Günümüze AK Parti” vefa buluşmasına katılan Alemdar, burada AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev almış partililerle bir araya geldi. Konuşmasında çalışma takviminin hazır olduğunu ifade eden Başkan Adayı Alemdar, “Hepinizin bildiği üzere bu kardeşiniz 35 yıldır siyaset yapıyor. 3 dönem Serdivan Belediye Başkanlığı yaptım. Şehrimizin 16 ilçesini karış karış gezmiş kardeşinizim. Sayın Cumhurbaşkanımızın tebliği ile bu dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktık. Takvimimizi belirledik. Hemşerilerimizle kucaklaşmaya başladık. İnşallah hep birlikte yola devam edeceğiz” diye konuştu.

Vefa buluşması

Konuşmasının devamında ahde vefa vurgusu yapan Alemdar, “Bir yola çıkıyorsam, partimizin kurulduğu günden bu yana görev almış büyüklerimizle ve kardeşlerimizle buluşarak, onların hayır dualarını alalım istedik. Bizim partimizde sen ben yok, ötekileştirmek, ayrıştırmak yok, kadere inanmak, davaya küsmemek ve ahde vefa vardır. Bu buluşmanın en önemli özelliği partimizin ilk günlerinde birlikte yürüdüğümüz abilerimizle tekrardan bir araya gelmektir. Rabbim çıktığımız bu yolda kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Allah nasip ederse ilçe başkan adayımız da açıklanınca ilçemizde nereye dokunmamız gerektiğinin, neler yapmamız gerektiğinin kararını vereceğiz. Bizler Sakarya için çalışmaya hazırız. Tek derdimiz davamıza sahip çıkmak ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

Programda konuşan İlçe Başkanı İsmail Demir ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’a Kocaali’den büyük bir destek geleceğine dikkat çekerek, adaylığının Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi.

Sakarya’da Cumhur İttifakının başarısı ülkemize örnek olacak

Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ın bir diğer durağı ise, Kocaali Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Ahmet Acar ve ekibiyle bir araya gelen Alemdar, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Alemdar’ın son durağı ise, MHP Kocaali İlçe Teşkilatı oldu. Cumhur İttifakı ortağı MHP Kocaali İlçe Teşkilatını ziyaret eden Alemdar, İlçe Başkanı Adnan Arar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Sıcak karşılamaları için teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Alemdar, “2024 yerel seçimi için çalışmalara başladık. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerde alacağımız oy oranlarıyla inşallah Cumhur İttifakının uyumunu hep birlikte göstereceğiz. Bugün Kocaali’de teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde de tekrar buluşacak, hemşerilerimizin taleplerini dinleyecek, kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle gezmeye devam edeceğiz. Yaşlısından gencine herkesin kapısını çalacağız, herkesin gönlünü alacağız” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR