Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 11:46

Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Hep birlikte daha güzel bir Sakarya inşa edeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Kadın Kolları Vefa Toplantısı’na katıldı. Alemdar, “Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizi sosyal yardımların ötesine taşıyarak toplumun farklı kesimlerine yönelik özel hizmetlerin sunumunu yaygınlaştıracağız. Hizmetlerimizi hem nicelik hem de nitelik olarak artıracağız. İnşallah hep birlikte başaracağız” dedi. Işıksu ise hedeflerinin Sakarya’nın 30 büyükşehir arasında en yüksek oyu alması olduğu söyledi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kadın Kolları Vefa Toplantısı’na katıldı. Günün ilk saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda, yaklaşan yerel seçim öncesi fikir alışverişi gerçekleştirildi. Programa Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 13:07   Güncelleme : 10-02-2024 13:09
Başkan Adayı Yusuf Alemdar “Hep birlikte daha güzel bir Sakarya inşa edeceğiz”

Başkanlardan hazırız mesajı: Kapı kapı dolaşacağız

Program konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, “İnşallah 31 Mart yerel seçimlerini hep birlikte en güzel şekilde geçirmek için mahalle ziyaretlerimize başladık. Bu davaya emek veren, gönül veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şimdi çalışma zamanı, şimdi bir araya gelme zamanıdır” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise, “AK sevdamızın başarısının ana faktörü kadınlardır. Sizler durmadan hane hane, kapı kapı gezerek vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah 31 Mart seçimlerinde şehrimizi bu davadan alnı ak bir şekilde çıkaracağız” dedi.

Hedefimiz büyükşehirler arasında en yüksek oyu almak

Fedakarlıkları için kadın kollarının tüm üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Kadın kollarımız partimizin taşıyıcısı, şehrimize, hemşehrilerimize hizmet yolculuğumuzda en önemli destekçimizdir. Her birinize azminiz, ahde vefanız, samimiyetiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber 31 Mart yerel seçimlerinde kapı kapı gezeceğiz. Bizim hedefimiz Sakarya’nın 30 büyükşehir arasında en yüksek oyu almasıdır. Adapazarı olarak biz bu hedefe en çok destek veren ilçe olmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu davaya inanan herkesle yürümeye devam edeceğiz

siyasetin bir vefa borcu olduğunu belirten Alemdar, “Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi siyaset vefa, fedakarlık, adanmışlık ister. İşte bugün gördüm ki ablalarımız kardeşlerimiz davasına ilk günkü heyecanla sahip çıkmaya devam ediyor. Sizlerden Allah razı olsun. Sizinle birlikte yürüdüğümüz bu yolda Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bize sizin gibi fedakarlar, dava için gecesini gündüzüne katan ehil lazım. Bize de sizlere hizmetkar olmak düşer. Allah

sizlere karşı bizi mahcup etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere hep tevazuyu elden bırakmayın, bu dava için kapı kapı gezen ablalarınızı unutmayın der. Bizde bu davaya inanan herkesle yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Alemdar’dan güçlü sosyal belediyecilik vurgusu

Konuşmasında 31 Mart sonrası için mesaj veren Alemdar, “Yeni dönemde toplumsal, kültürel ve demokratik değerleri de içerecek şekilde kapsamlı sosyal politikaları hayata geçireceğiz. Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizi sosyal yardımların ötesine taşıyarak toplumun farklı kesimlerine yönelik özel hizmetlerin sunumunu yaygınlaştıracağız. Spor, kültür, sanat, meslek edinimi, turizm ve kırsal kalkınma başta olmak üzere yerinde sunduğumuz hizmetlerimizi hem nicelik hem de nitelik olarak artırmanın yoluna gideceğiz. İnşallah tüm bunları hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR