Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:24

BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN MİNİK MİLLİLERE ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Milli Takım kamp çalışmaları için 23- 30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Hendek’te bulunan Türkiye Masa Tenisi Küçükler ve Minikler Milli Takımı sporcularını ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Babaoğlu, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve Hendek’te birçok spor yatırımına imza attıklarını söyledi.

SPOR
Giriş Tarihi : 24-07-2023 13:16
BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN MİNİK MİLLİLERE ZİYARET

YENİ SPOR SALONUNDA

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Küçükler ve Minikler kategorisi Milli Takımı sporcuları Hendek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 23 -30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecekleri antrenmanlarına Hendek Yeni Spor Salonunda başladı. Kampı ziyaret edip Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ve Milli sporcuların antrenörlerinden bilgiler alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, minik sporcularla yakından ilgilenerek başarılar diledi.

BAŞKAN BABAOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçemizde Hendek olarak bizlerde 3 bin lisanslı sporcu ve yaklaşık 15 spor kulübü ile birçok branşta spor ve sporcu yatırımları gerçekleştiriyoruz. Yerel yönetimler olarak ilçemizde faaliyet gösteren sporcularımıza onların hocalarına ve ailelerine belediyemizin maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek başarılı olmaları adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gençlerimiz ve minik yavrularımız kendilerine imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Masa tenisi dalında da yavrularımızı takip ediyoruz. Maşallahları var her katıldıkları müsabakalarda gerek Avrupa gerekse olimpiyatlardaki başarılarına şahit oluyoruz. Ay yıldızlı formayı layıkıyla taşıyıp, İstiklal Marşımızı her defasında okutturarak, bizleri gururlandırıyorlar. Bundan dolayı çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren siz değerli antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum İlçemize hoş geldiniz. Hendek ve Hendek Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR