Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:37

Başkan Ekrem Yüce, ‘Çocuk gülerse dünya güler’ sözleriyle müjdelemişti;

81 mahallede çocuk oyun gruplarının montajları tamamlanıyor Başkan Yüce, kısa süre önce müjdeli haberi ‘Çocuk gülerse, dünya güler’ sözleriyle paylaşmış, 81 mahalle için çocuk oyun grubu kurulumları başlamıştı. 45 çocuk parkında işlemler tamamlandı. Başkan Ekrem Yüce, çocukların talebine kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını ifade ederek, en kısa sürede kalan parkların da montajının tamamlanacağını kaydetti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-09-2023 16:33   Güncelleme : 22-09-2023 16:35
Başkan Ekrem Yüce, ‘Çocuk gülerse dünya güler’ sözleriyle müjdelemişti;

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla şehir genelinde sosyal alanlar inşa etmeye devam ediyor. Kısa süre önce Başkan Ekrem Yüce’nin katıldığı törenle müjdesi paylaşılan çocuk oyun gruplarının kurulumu mahallelerde devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı kent donatıları ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde 45 mahallede işlemler tamamladı. Çalışmalar sona erdiğinde toplam 81 mahalleye yeni çocuk oyun grupları kazandırılmış olacak.

45 oyun grubunun kurulumu tamam

Mahalle muhtarlarının katıldığı törende müjdeli haberi ‘Çocuk gülerse, dünya güler’ sözleriyle paylaşan Başkan Yüce, çocukların taleplerine kayıtsız kalmadı. 81 mahalle için hazırlıklar hemen başlatıldı ve ekipler harekete geçti. 45 oyun parkının kurulumu tamamlandı. Planlanan program dahilinde montaj çalışmaları devam ediyor. TS EN 1176 standartına uygun inşa edilen parklar, minik misafirlerini bekliyor.

 

Çocuk gülerse dünya güler

Çocuk oyun gruplarının mahallelere ve çocuklara hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Hep söylüyorum; çocuk gülerse dünya güler. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, sosyal alanlarda birlikte vakit geçirmelerini sağlamak için çalışıyor, şehrimizin onlar için geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımızın talebi olan oyun gruplarını mahallelerimize kazandırıyoruz. 81 mahalle için işlemlere başlamıştık. 45 oyun grubunun kurulumunu tamamladık. İnşallah en kısa sürede kalan mahallelerimizde de işlemlerimizi bitireceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR