Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:07

Başkan Mutlu Işıksu: “600 Hanede İftar Sofrasına Konuk Olacağız”

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Birlikte bereket var. Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımız ve belediye başkan yardımcılarımızla Ramazan ayında inşaallah 600 hanede iftar sofrasında olacak, kıymetli hemşehrilerimizle bir olmanın güzelliğini, muhabbet ve samimiyetin bereketini paylaşacağız inşaallah.” dedi. Cumhur İttifakı Tam Kadro Hane İftarlarında Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da güzel bir çalışmaya imza atıyor. Başkan Işıksu yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı kadroları ile birlikte belirlenen 600 hanede iftar sofralarına konuk olacaklarını duyurdu. Gerçekleştirilen çalışmaya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ile Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, Fatih Çelikel, Yusuf Özden, Bilal Kuriş, Nilgün Akman ve Bahtiyar Nalbant katılacak.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 11:09
Başkan Mutlu Işıksu: “600 Hanede İftar Sofrasına Konuk Olacağız”

Ramazan Bereketini Paylaşmaya Devam

Işıksu, yaptığı açıklamada, “Adapazarı Belediyesi olarak gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar ve tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı, kapsayıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetlerimizi her yıl daha da geliştirerek devam ettirdik. İhtiyaç sahibi kamu kurumlarınca tespit edilen ve Adapazarı sınırlarında yaşayan her vatandaşımıza maddi ve manevi destek olarak topluma karşı soyutlanmasının önüne geçecek çalışmalara katkı sağladık. Kızılay başta olmak üzere sosyal vakıflarla iş birliğimizi daha da güçlendirerek örnek çalışmaları hayata geçirdik. Her gün olduğu gibi özellikle Ramazan ayında milletimizle gece gündüz birlikte olarak Ramazan ayının bereketini paylaştık, paylaşmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

Birlikte Bereket Var

Bu yıl Ramazan ayında 600 hanede iftar sofralarına misafir olacaklarını duyuran Işıksu, “Birlikte bereket var. Birliğimiz daim olsun. Göz yaşı döken din kardeşlerimizin imtihanları son bulsun. Başta katil İsrail olmak üzere tüm zalimler kahr-u perişan olsun. Hak dinimiz İslam, cihanda muzaffer olsun. Bu Ramazan-ı Şerif’te Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımız ve belediye başkan yardımcılarımızla belirlediğimiz 600 hanede iftar sofrasında olacak, kıymetli hemşehrilerimizle bir olmanın güzelliğini, muhabbet ve samimiyetin bereketini paylaşacağız inşaallah.” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR