Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:16

Başkan Mutlu IŞIKSU; Hızırtepe’de Çocuklar Çok Mutlu

Adapazarı Belediyesi tarafından Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi’nde düzenlenen çocuk sineması etkinliğine aileleri ile birlikte çocuklar büyük ilgi gösterdi. Başkan Işıksu, “Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçemizde çok güzel bir yaz akşamı yaşadık. Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile birlikte izledik. Yoğun ilgi gösteren değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimizle.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-08-2023 10:43
Başkan Mutlu IŞIKSU; Hızırtepe’de Çocuklar Çok Mutlu

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi’nde çocuk sineması etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Başkan Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, AK Parti İl Başkanlığı Adapazarı İlçe Koordinatörü Yavuz Korkmaz, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Fatih Çelikel, Yusuf Özden, Bilal Kuriş ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri Besim Kıratlı, Yavuz Meşe, Can Dağabakan, Özkan Yetim ve Hasan Karagüzel, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Fatih Eltutan, AK Parti Mahalle Temsilcisi Turgut Aydön katılırken, mahalle sakinleri çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi.

 

Çocuk Dostu Adapazarı İçin

Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla şehrin kalbi Adapazarı’nda kapsamlı projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Çocuklarımızın mutluluğu, şehrimizin mutluluğudur. Çocuk dostu Adapazarı vizyonumuzla çok çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz beş çocuk hakları projemizden biri olan Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçemizde çok güzel bir yaz akşamı yaşadık. Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile birlikte izledik. Yoğun ilgi gösteren değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce çocuk parkı ve spor sahalarıyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız eğitim ve destek çalışmalarımızla evlatlarımız için aşkla çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR