Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:51

Başkan Yüce’den “Tek gayemiz şehrimiz için en iyi hizmeti sunmak”

AK Parti Erenler, Karapürçek ve Kaynarca ilçe teşkilatlarını makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce yeni teşkilat başkanlarına ve yönetimlerine başarılar diledi. Yüce, “Bizim tek gayemiz hemşerilerimiz ve şehrimiz için üretmek, en iyi çalışmaları gerçekleştirmektir. Birlik ve berberliğimizi muhafaza ederek, şehrimizi ve ilçelerimiz çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-11-2023 17:30
Başkan Yüce’den “Tek gayemiz şehrimiz için en iyi hizmeti sunmak”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Erenler, Karapürçek ve Kaynarca ilçe teşkilatlarını makamında ağırladı. Yeni teşkilat başkanları ve yönetimleriyle birlikte gelen heyetlere Başkan Yüce hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Yüce, Sakarya için durmak bilmeden çalıştıklarını bir kez daha yineleyerek teşkilatlarla birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini dile getirdi.

Birlik beraberlik vurgusu

Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, “Alt yapıda ve üst yapıda yaptığımız hizmetlerle şehrimiz adeta çağ atladı. Tek gayemiz hemşerilerimiz ve şehrimiz için üretmek, en iyi çalışmaları gerçekleştirmektir. Birlik ve berberliğimizi muhafaza ederek, şehrimizi ve ilçelerimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Teşkilatlarımızın çalışmalarını da yakından takip ediyorum. İnşallah beraberce şehrimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gündüz gece çalışıyoruz

Başkan Ekrem Yüce, “Halkımızın daha iyi şartlarda olması için çok çaba sarf ediyoruz. Biz milletimiz için gündüz gece demeden çalıştıkça milletimiz de bunu görüyor ve her defasında desteğini gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başımızda olduğu müddetçe necip milletimizi daha nice hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ilçe teşkilatlarımızın yeni başkanlarına, yönetimlerine, gençlik ve kadın kollarımızın değerli üyelerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR