Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 03:11

BAŞKAN YUSUF ALEMDAR VE TURGT BABAOĞLU’NDAN A.GAFFAR OKKAN’IN KABRİNE ZİYARET

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Turgut Bababoğlu ve beraberinde ilçe başkanlarıyla birlikte Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın kabrine karanfiller bırakıp, dualar etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 12:18
BAŞKAN  YUSUF ALEMDAR VE TURGT BABAOĞLU’NDAN A.GAFFAR OKKAN’IN KABRİNE ZİYARET

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Hendek’te düzenlenen bir programla anıldı. Törenler öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Şehidimizin kabrini ziyaret ederek, dualar etti, karanfiller bıraktı.

Yusuf Alemdar’a, Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’da eşlik etti. Alemdar, Babaoğlu ve beraberindekiler vefatının 23’ncü yılında Şehidimiz Ali Gaffar Okkan’ı rahmet ve dua ile bir kez daha andı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, “Şehidimizi vefatının 23’ncü yılında rahmetle, minnetle anıyor, vatan uğruna toprağa düşmüş tüm aziz kahramanlarımızı gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR