Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 08:19

Başkan Yusuf Alemdar’dan 15 Temmuz Mesajı ve Programa Davet

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-07-2023 12:48   Güncelleme : 14-07-2023 12:55
Başkan Yusuf Alemdar’dan 15 Temmuz Mesajı ve Programa Davet

 

Millî Mücadele Ruhu

 

Başkan Alemdar mesajında: “15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. O karanlık gecede kahraman milletimiz, Millî mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Bundan 7 yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık” dedi.

Programa Davet

 

Alemdar, “Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, Cumhuriyetimize, demokrasimize ve tüm bu kazanımlara canımız pahasına sahip çıktık. Tek yürek ve tek bilek olarak darbecilere karşı yürüttüğümüz destansı direnişle dosta ve düşmana Türkiye'nin asla esir edilemeyeceğini, Türk milletine asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik. Hain darbe girişiminin 7. Yılında tüm Aziz Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Cumartesi günü Serdivan Sapak Camiinde saat 13.30’da yapılacak olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir” dedi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif

 

Serdivan Belediyesi ve Serdivan İlçe Müftülüğü Hendek tarafından organize edilen program, 15 Temmuz Cumartesi günü Serdivan Sapak Camiinde öğle namazını müteakiben başlayacak olup, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile devam edeceği kaydedildi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR