Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:39

BEE GODDESS’IN BEYMEN’İN 50’NCİ YILINA ÖZEL TASARLANAN HIGH JEWELLERY KOLEKSİYONU “KİBELE” ÇOK ÖZEL BİR DAVETLE KUTLANDI

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası BeeGoddess’ın kurucusu Ece Şirin’in; Beymen’in 50, lüksün 500 yılını kutlayan “Golden Opulence” sergisi içinözel olarak tasarladığı“Kibele High JewelleryKoleksiyonu”,sergiden sonra ilk kez özel bir davetle beğeniye sunuldu.

gundem
Giriş Tarihi : 26-02-2024 20:15
BEE GODDESS’IN  BEYMEN’İN 50’NCİ YILINA ÖZEL TASARLANAN  HIGH JEWELLERY KOLEKSİYONU “KİBELE” ÇOK ÖZEL BİR DAVETLE KUTLANDI

BeeGoddess x Beymen Kibele Koleksiyonu

 

 

Binlerce yıllık sembollerden esinlenerek yarattığı eşsiz mücevherleriyle on binlerce kadının ışığına ışık katan, BeeGoddess kurucusu ve tasarımcısıEce Şirin,Beymen’in geride bıraktığı 50’nci yılına özel olarak tasarladığı Kibele High JewelleryKoleksiyonu’nda, dünyadaki ilk yerleşim yeri olan Anadolu'nun mistik toprakları Çatalhöyük'te M.Ö. 7500'de doğmuş olan Arı Tanrıça'nın ilham verici hikayesinden esinlenerek, kadınların güçlü ve şefkat dolu dünyasını bir kez daha öne çıkarıyor.

 

Anadolu’nun anaerkil değerlerini dünyaya yayma misyonu ve üstün tasarım gücünden dolayı TelegraphLuxurytarafından “En Vizyoner Mücevher Tasarımcısı” unvanına layık görülen Ece Şirin’in, Beymen’e özel hazırladığıKibele High JewelleryKoleksiyonu tüm kadınlara içlerindeki potansiyeli ve gücü hatırlamaları, sevgi ve güzelliği yeniden keşfetmeleri için ilham vermeyi amaçlıyor. Kalbinin ve yaşamının her anında içindeki ışıltıyı yansıtan,kadınların içlerindeki sevgiyi, gücü ve güzelliği kutlamaya davet eden ve cesaretlendiren “Kibele”, Beymen Group CEO’su Elif Çapçıve BeeGoddess Kurucusu ve Kreatif Direktörü Ece Şirin ev sahipliğinde, Zorlu Center’da geçtiğimiz ay açılan yeni nesil şehir restoranı Sakhalin’de düzenlenen davetle, iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Neşe Gönül, Arzu Sabancı, Pervin Ersoy, Eser Bayraktar, Emel Ayaydın gibi isimlerin de aralarında olduğu davetliler, Kibele koleksiyonun yakından keşfetme şansı elde etti.

 

Anadolu’nun DNA’sındaki ilahi dişi enerjiyi taçlandıranKraliçe Arı Artemis, Güneş Işığı Arinna ve Bereket Işığı Kibele, koleksiyonun en özel üç tasarımı olarak öne çıkıyor. Kibele koleksiyonuBeeGoddes’ın ışık kovanından tüm dünyaya iyilik, güzellik, zarafet, yenilenme, şifa, güç, bereket ve ihtişam saçıyor. Bu eşsiz üçlü hem beraber efsanevi bir kompozisyonda hem de her biri ayrı ayrı takılabilecek şekilde üzerinizde ışıldamak üzere tasarlandı. BeeGoddess markasının kurucusu ve ödüllü tasarımcısı Ece Şirin, koleksiyondaki her mücevheri markanın eşsiz tasarım estetiğinin yanısıra, her tasarıma ışık ve ruh veren derin manevi anlam ve hikayeleri ile işledi.

 

 

Sihirli bir uyanış ve gelişim yolculuğunu sembolize eden Kibele High Jewellery Koleksiyonu, sevginin gücünü bir simyacı gibi yaşama aktararak kadınları hayatı bala dönüştürmeye ve mucizelere davet ediyor. BeeGoddess, bu özel koleksiyonuyla, her kadını kendi içindeki tanrıçayı keşfetmeye davet ediyor.

 

BeeGoddess’ın Beymen’e özel tasarladığı Kibele High Jewellery Koleksiyonu, Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedilebilir.

 

 

BeeGoddess Hakkında:

 

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası BeeGoddess; evrensel mitolojik sembolleri ve kutsal anlamlarını bir araya getirerek, birer mücevherden öte, kendi hayat mitini yazan herkes için ruhunun gücüne ulaşmasında yol gösterecek tılsım anahtarlar tasarlıyor. İlhamını; dünyanın ilk yerleşim merkezi Çatalhöyük'te M.Ö. 7500’de doğmuş̧ Ana Tanrıça’dan alan BeeGoddess; kadın ruhunun genlerine islenmiş̧ üretkenlik, bereket, uyum, şefkat, sevgi, bütünlük gibi değerlerinfarkındalığını anaerkil felsefesi ile tüm dünyaya yayıyor. “Işılda ki dünya ışıldasın!” mesajıyla “Aydınlık Lüks” felsefesini yaratan marka, “mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü” diyerek kişiye eşsizliğini ve mükemmelliğini hatırlatıyor. Madonna, CateBlanchett, Kate Winslet, Beyonce gibi dünya starlarının uğurlu tılsımı BeeGoddess; 15 yıllık başarı yolculuğunda 9 farklı ülkede 18 butik ve içlerinde son 10 yıldır lüksün zirvesi Harrods’ın da bulunduğu 46 prestijli satış noktasıyla ışıldıyor. Kurucusu ve kreatif direktörü Ece Şirin’in TelegraphLuxury tarafından “en vizyoner mücevher tasarımcısı” seçilmesi ve Amazon Prime, Sony Studios gibi dünya devleri ile gerçekleştirdiği iş birlikleri, BeeGoddess’ın global arenadaki ses getiren başarıları arasında yer alıyor.

 

SAKHALIN İstanbul Hakkında:

Sakhalin İstanbul restoran, Şef Vladimir Mukhin tarafından yaratılan efsanevi White Rabbit Family markasının, Moskova, Dubai ve Bodrum’dan sonra yeni projesidir. Sakhalin İstanbul’un şefleri; Michelin Yıldızlı Alexey Kogay ve Doğukan Kaya’dır. Moskova'daki “Sakhalin”in Michelin Yıldızlı Şef’i Vladimir Mukhin tüm restoranların menüsünü oluşturan master marka şefidir.

Sakhalin tam bir yeni nesil şehir restoranı! Sakhalin adasının çok zengin denizaltı dünyasından yola çıkan restoran, şehre geldiğinde, şehir insanlarının alıştığı et ve makarna seçeneklerinin de olduğu herkese hitap eden özel reçeteler ile bir lezzet şöleni yaratıyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR