Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:29

Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Her anında Geyve’nin yanında olmaya devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Geyve’de vatandaşlarla buluştu: “Bugün bu muhteşem buluşmanın 31 Mart’taki zaferimizin müjdecisi olduğuna inanıyorum. Hemşehrilerimize sözümüz eser ve hizmettir. İnşallah Geyve’nin her anında yanında olacak, yatırımlarımızla ilçemizin gelişimine katkı sunacağız” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında programlarına Geyve’de devam eden Başkan Adayı Alemdar, Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde faaliyete alınan seçim irtibat bürosun açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, Taraklı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Şan ve Geyve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gökmen yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:46   Güncelleme : 04-03-2024 10:54
Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Her anında Geyve’nin yanında olmaya devam edeceğiz”

Başkanlardan Cumhur İttifakı vurgusu

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, “Cumhur İttifakı amasız fakatsız hiçbir çıkar düşünmeden ülkemizin bekası içim oluşturulmuş ortaklıktır. Bizler teşkilatlar olarak ittifakın sonuna kadar arkasındayız. Bu vesile ile seçim irtibat büromuzun hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak ise, “Cumhur İttifakı iki lider tarafından menfaatsiz beklentisiz kurulmuş bir ittifaktır. Tek derdi bayraktır. Tek derdi milletimizdir. Cumhur İttifakı olarak başkan adaylarımızın bir adım arkasında en yüksek oyu alarak seçilmesi için sahalarda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Geyve’ye hizmet etmek için elimizi taşın altına koyduk

Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini belirterek, “Her sokakta, her köşede anımız var. Geyve’ye hizmet etmek için elimizi taşın altına koyduk. Murat Kaya ağabeyimiz vekil olduktan sonra bizleri bu makama layık gördüler. 11 aydır layıkıyla görev yapmaya çalıştım. Biz vekilimizden aldığımız bu hizmet bayrağını, il başkanımızın ve Yusuf başkanımızın desteğiyle ileriye taşıyacağız” dedi.

31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın başarısı konuşulacak

Konuşmasında saha çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Uzun süreden beri sahalardayız. Bize durmak yok, yorulmak yok. Cumhur İttifakı’nın başarısı için bir dakika dahi durmuyoruz. Milletimizle her daim buluşmaya devam ediyoruz. İnşallah hem Geyve’de hem de büyükşehirde yine Cumhur İttifakı’mızın başarısı konuşulacak. Bizim derdimiz en yüksek oyu almak. 31 Mart’ta büyük bir zafer elde edeceğimize inanıyoruz. Bizler de tüm adaylarımızın kaya gibi yanındayız. Bu işler uyum ve birliktelik ile oluyor. Ben

inanıyorum ki Geyve 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na her zamankinden daha güçlü bir destek gösterecektir” dedi.

Hizmet kervanında eser siyaseti bitmez

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise, 31 Mart’ta büyük bir zafer kazanacaklarını belirterek, “Hedefimiz Büyükşehirler arasında Türkiye’de birinci olmak. Bu coşkulu kalabalığı görünce dedim ki hedefimize bir adım daha yaklaştık. Geyve’de bu iş bitmiş. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı’mızı ve davamızı anlatacağız ve 31 Mart’ta büyük bir zafer kazanacağız. Milletvekilimiz Murat Kaya, Geyve’ye çok büyük değer katarak çok güzel hizmetler yaptı. Şimdi milletvekili olarak Geyve’mizi bölgemizi temsil ediyor. Hizmet kervanında eser siyaseti bitmez. Cumhur İttifakı söz verdiyse o sözü er ya da geç yerine getirir. Ekrem Yüce başkanımızla Sakarya’da beraber 5 yıl hizmet ettik. Ondan da Allah razı olsun. Şimdi Yusuf başkanımızla çok daha güzelini ortaya koymak için çalışacağız” diye konuştu

Belediyecilik Cumhur İttifakı’nın işidir

Sakarya Milletvekili Murat Kaya, “Sakarya’mıza hizmet etmek için görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Gönlümüz ve kapılarımız size 24 saat açık. Belediyecilik bizim işimiz. 14 yıl burada belediye başkanlığı yaptım. Yusuf başkanımız ise 15 yıl Serdivan’ı yönetti. Biz bu işi biliyoruz. Eksiğimiz olabilir ama yanlışımız olmaz. Hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Geyve’nin evladı Ekrem ağabeyimiz güzel hizmetler yaptı. Allah ondan da razı olsun. Felsefemiz Yunus Emre ve Mevlana felsefesidir. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik” dedi.

Bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Ben Geyve’de hep huzur buldum. Geyve’nin güzel insanlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Milletvekilimiz Murat Kaya, 14 yıllık belediye başkanlığı döneminde ilçemize nice hizmetler kazandırdı. Geyve güzelleşti. Biz de inşallah Metin başkanımızla beraber aldığımız bayrağı ileriye taşıyacağız. Cumhur İttifakı’yla birlikte gelişim ve değişim tüm ilçelerimizde başladı. İnşallah bizlerde bu gelişeme değişime katkılarda bulunacağız” diye konuştu.

Toplumun her kesimine yönelik adımlar atacağız

Konuşmasında yeni döneme dair mesajlar da veren Alemdar, “Bütün ilçe merkezlerimizde sosyal gelişimden başlayarak toplumumuzun her kesimine dokunmak istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin 3 yaşından 22 yaşına kadar kategorik olarak eğitim alabileceği alanlar oluşturacağız. Yaşlılarımızın her an yanında olarak kimsesiz olmadıklarını hissettireceğiz. Bölgesel parklar yapacağız. Her alanda istedikleri sporu yapabilecekleri tesisleşmeyi hayata geçireceğiz. Çiftçilerimizi özel ekiplerimizle takip ederek, nerede ihtiyaçları varsa orada destekçisi olacağız. Üreticimizin yanında olacağız. Burada gıda OSB’yi bir an önce aktif hale getireceğiz. Evlerinde ve bahçelerinde ürettiğinin karşılını almak isteyen kadınlarımızın kooperatifleşmesinin yolunu açacağız” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR