Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:16

BEN KİTAP OKUDUM SEN DE OKU!

Kitap okumanın sayılamayacak kadar çok faydası vardır. Kitap okumanın başta zihinsel ve psikolojik kapasiteyi arttırmak olmak üzere pek çok faydası kanıtlanmıştır. Okuduğunuz her kitap size yeni fikirler keşfetmeniz ve öğrenmeniz için sonsuz fırsatlar sunacaktır. Okuduğunuzda hem bilgi ve bilgi sahibi olursunuz hem de daha birçok fayda elde etmiş olursunuz. Kitap yazarın penceresinden dünyaya bakmaktır. Okumak ile anlamak arasında çok büyük bir fark fardır. Görmek ile bakmak arasındaki eylem gibidir okumak. Okuduğunu anlamak bireyi daha bilgili ve donanımlı yapar.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-12-2023 10:58
BEN KİTAP OKUDUM SEN DE OKU!

“Yüce dinimiz de okumaya büyük önem vermiştir. Nitekim, Kur'an'ın ilk emri 'Oku!..' olmuştur.”Yüce Kitabımızın Alak Suresi 1. ayetinde; Yaratan Rabbinin adıyla oku!“İkra’ bismirabbikelleziḥalak.” Yani, “Yaratan rabbinin adıyla oku.” (Alak, 96/1) Yani bize gelen ilk emir “OKU” emridir. Peki, biz okuyor muyuz? Okuduğumuzu sorguluyor muyuz? Okuduğumuzu anlıyor muyuz? Nedenkitap okumadığımızı hiç sorguladık mı? Sizler kitap okuyun ki çocuklarınızda okusun, çocuklarınız kitap okusun ki araştıran, sorgulayan bir nesil yetişsin. En büyük yatırım çocuklara yapılan yatırımdır.

BEN OKUDUM SEN DE OKU!

Mahmut Olur hocanın bir yıldır sürdürdüğü kitap okuma ve kütüphane kampanyası için bize sevgili Adle Nur Boğa kızımız ulaştı. Kitap okuma sevdalısı Adle, kampanyaları için sizlerden ve bizlerden kitap desteği istedi. Sizlerde evinizdeki kitapları ya da yeni kitaplar alarak bu kampanyaya destek olabilirsiniz? Az veren candan çok veren maldan verir haydi bir kitapta Mardin Kızıltepe’ye senden olsun.Kullana bilir durumda ki kitaplarınızı Ali Rıza Alparslan Anadolu Lisesine gönderip ihtiyacı olan köy okullarına yardımcı olabilirsiniz! Allah’a ısmarladık, hoşça kalın.

 

 

(Anasınıfı – İlkokul – Ortaokul – Lise Düzeyi)

 

İletişim: Mahmut Olur 0505 654 432 57
Telefon - 0482 312 29 26

Adres:Ali Rıza Alparslan Anadolu Lisesi Müdürlüğü SelahattinEyyubiMahallesi Lise Caddesi No:20 Kızıltepe Mardin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR