Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 13:56

Berna Ant, " BEN ANLATILMAM YAŞANIRIM " Ayşe Kılınç'ın Özel Haberi, Sarı Şeker Berna Ant kimdir ?

BERNA ANT AZMİ VE BAŞARISIYLA " BEN ANLATILMAM YAŞANIRIM " DİYOR Asıl memleketi İzmir olan, yaşamını bir dönem Bodrum /Muğla'da, bir dönem İstanbul'da iş ve sanatına devam etmiştir. Şu günlerde Ayvalık ve Kuşadası'nda ikamet eden "Sarı Şeker" lakabıyla tanınmış isimlerden on parmağında on marifet olan model, manken, sunucu, Tiyatro ve tv oyuncusu, güzel yetenekli bir çok projelerde yer alan güzel oyuncu ve manken Berna Ant Hanımla kısa bir röportaj yaptık. Aynı zamanda kendisi güzellik estetik uzmanı usta öğretici.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-09-2023 10:01   Güncelleme : 19-09-2023 09:50
Berna Ant,

AYŞE KILINÇ : Berna Hanım sizi  medyadan tanıyoruz. Berna Ant  kimdir ? yakından tanıyalım istedik, öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?

BERNA  ANT : Çok teşekkür ederim Ayşe Hanım, Berna  Ant adının sözlük anlamı "delikanlı, Yiğit  tuttuğunu koparan."  Berna ismi sözlükte geçtiği gibi layıkıyla taşıyorum. Kendimle gurur duyuyorum, farkındalığı yüksek merhametli hayvanları ve doğayı seven ülkesine bağlı kedisi Sütlaç ile yaşayan bir halk insanıydım. Maalesef   kedim Sütlaç'ı geçtiğimiz Mart ayında kaybettim, melek oldu.
Meslek olarak bir dönem gazetecilik yaptım. Oyuncu / sunucu ve yapımcılıkta dâhil olmak üzere eski tanınmış mankenim. 


Şuan "İstanbul Sanatçı Hakları Platformu" başkanı ve Bodrum Mankenler ve Foto Modeller Başkanıyım.

AYŞE KILINÇ : Başarıların devanı diliyorum Berna hanım tebrik ederim. Mankenlik, tiyatro, tv oyunculuğu ve sunuculuk yaptınız. Sizi mankenliğe ve sanata "dâhil" eden  istek neydi ? 

BERNA  ANT : Oyunculukla ilgili 14 yaşımda İstanbul  "As Sanat Tiyatrosu"nda eğitimleri alıp tüm Türkiye'de turnelere katıldım. Ardından tv sunucu ve oyunculuğa başladım, sanat camiasına atıldım. Sunuculukta kendimi geliştirdim. Sunuculuk dönemimde eski sanatçılarımıza ağırlık verdim ve Sanatla iç, içe olan meslek dallarını  çok severek yaptım. Sanki iş değil rutin hayatımdı.

AYŞE KILINÇ: Berna Hanım mankenliğe ara verdiniz. Özel değilse nedenini paylaşmak ister misiniz?

BERNA ANT: Mankenliğe evet piyasa şartları ve pandemi dönemi (Covit 19 ) dolayısı ile ara vermiştim.Çok zor günler atlattık rabbim bir daha yaşatmasın. Yoksa şuan hala fitim ama başka alanlara  yönlendim mesela güzellik  akademisi ve butik otel kurma planım var şu günlerde

AYŞE KILINÇ: Berna Hanım  yapmış olduğunuz birçok projeler oldu. 
"On parmağınızda  on marifet" var kutlarım. 
Yeni projeleriniz var mı ? 

BERNA ANT: Yeni projeler evet var. Şuan eğitimlerini tamamladığım aynı zamanda yurt dışından başarıyla  almış olduğum çeşitli belgelerimle bir "Güzellik Akademi Merkezi" açma düşüncem var. Şu an iş yerini açma adına tadilattayım. Ayvalık'ta 3 katlı bir yerimiz var bakalım kısmet 

AYSE KILINÇ : Hayırlı uğurlu olsun inşallah  sevindim sizin adınıza başarılar diliyorum. Berna Ant  bildiğimiz gibi öz güveni yüksek yapamadığı hiç bir şey yok  bu özgüven  nereden geldi dersek.?

BERNA  ANT : Teşekkür ederim, öz güvenim sanırım en çok aileme ve İzmirli olmaya borçluyum. Çünkü izmir öyle bir şehir.

AYŞE KILINÇ :  Berna'nın diyer lakap adıyla "Sarı Şeker" neden sarı şeker?

BERNA ANT: "Sarı Şeker " ismi yıllardır sarı saçlı olmamdan kaynaklı ve bir dönem "sarı şeker" isimli tv programım vardı. Ondan kaynaklanıyor .

AYŞE KILINÇ: Berna Ant'ın  en çok ilgi duyduğu sanatçı kim dersek ?

BERNA ANT: En çok ilgi duyduğum sanatçı  bir dönem tv programıma  konuk aldığım Selçuk Ural çok mütevazı çünkü halkla iç, içe kendisine sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. 

AYŞE KILINÇ : Bir film teklifi gelse Berna Ant ünlü tanınmış isimlerden  Kiminle kamera karşısında olmak isterdi ? 

BERNA ANT : Selçuk Ural ile bir filmde yer almayı çok isterdim mesela.

AYŞE KILINÇ : Sn.Selçuk Ural bey benim de çok sevdiğim saygı duyduğum değerli abim rabbim kendisine sağlıklı, uzun ömürler versin . inşallah dileğin bir gün gerçekleşir.

BERNA ANT: Amin çok isterim nasip.

AYŞE KILINÇ: Berna Hanım  spor yapmayı, formda kalmayı sağlıklı, enerjik, dolu  hayatı seven birisin. Aktif güzel bayanın hobileri içinde en çok sevdiği hobi nedir ?

BERNA ANT   : Vazgeçilemez koşul, olmanın, gerçekleşmenin  koşulu olan, kesinlikle 
"olmazsa, olmazım "  hobilerim içinde tavla oynamak, balık tutmak, ata binmek ve tüm su sporlarını seviyor ve  yapıyorum. Bana zihindelik veriyor  kendimi enerjik buluyorum.

AYŞE KILINÇ : Berna hanım kıymetli zamanınızı almadan. Son olarak Berna Ant'ın  hayranlarına mesajı var mı ?

BERNA ANT : Hayrandan ziyade sevenlerime sesleneyim. ben de sizden biriyim ve bende sizleri çok seviyorum yeni oluşumda güzellik akademisi ve butik otelimizde hepinizle inşallah daha da iç, içe olacağız 
"Ben anlatılmam  yaşanırım" anlatmaya  kalksam uzun sürer .

AYŞE KILINÇ : Berna hanım güzel sohbet için   çok teşekkür eder başarılar dilerim. 

BERNA ANT : Çok teşekkür ederim Ayşe hanım güzel bir söyleşi oldu. Basında, yayında  emeği geçen  imtiyaz sahibi yönetmenlerimize değerli üstadlarımız ve magazin haberde emeği geçen Ayşe kılınç hanıma Haberde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum sevgilerimle.

 

Fısıltı HABERLERİ  AYŞE  KILINÇ  :

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR