
Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlar rahmetle anılırken, yakınlarına sabır dilekleri iletildi. Vali Aygöl, afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Depremzede vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Aygöl, yaşadıkları zorlukları kendilerinden dinledi, devlet olarak vatandaşlara her zaman destek ve yanlarında olmaya devam edileceğini vurguladı.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Programda Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi ve depremzedelerle bir araya gelindi. Vali Aygöl, birlik ve beraberlik mesajı vererek, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu vurguladı.
Pazaryeri Gündem
