Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 11:31
1 Advert

BİR PARÇA MUTLULUK

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezleri, Kanada Özel Eğitim Uygulama okulunda ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde özel öğrenciler ile etkinlik düzenlediler.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 22-12-2022 17:35
BİR PARÇA MUTLULUK

Farkındalık oluşması kapsamında düzenlenen etkinliğe Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangir ,Adapazarı Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Çetinkaya, Serdivan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Kartaloğlu,Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençler katıldı.

Farkındalık etkinliğinde özel eğitim gören çocuklar gönüllerinde eğlendiler. Gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından öğrencilere yüz boyama, çocuk oyunları ve çeşitli etkinlikler yapıldı.Sakarya Gençlik Merkezleri temalı kanvasa öğrenciler ve protokol ellerini boyarak günün anısına imza attılar. Gün sonunda etkinliğe katılan öğrenciler ve protol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gençlik Merkezleri gönüllük timi ekibi daha sonra Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk servisi bölümünü ziyaret ederek çocuklar ile zeka oyunları oynadı, ardından çocukların yüzlerini boyayarak onlarla birlikte oyunlar oynadılar.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR