Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 07:37

Bizi Bizle Bir Tutan Şiirler Antolojimiz Serisinin; ŞAH-I ŞİİRLER -5- ÇIKTI

Ankara Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği’nin hazırlamış olduğu Bizi Bizle Bir Tutan Şiirler Antolojimiz Serisinin 5. Kitabı okurlarıyla buluştu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-12-2022 17:50   Güncelleme : 29-12-2022 17:57
 Bizi Bizle Bir Tutan Şiirler Antolojimiz Serisinin; ŞAH-I ŞİİRLER -5- ÇIKTI

Bir sene içinde 3 antoloji çıkarmanın haklı gururunu yaşayan Ankara Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Çelebi Çetinkaya “Derneğimiz olarak şiirde rekabet için değil, Refakat için varız dedik ve bu ilke ile yola çıktık. Yeri geldi çok yorulduk, yeri geldi yetişemeyeceğiz endişesine kapıldık ama arkamızda güçlü yapısıyla dimdik ayakta bir yönetim kurulu ile çalıştık. Öncelikle  Ankara Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği  Yönetim Kurulu  Üyesi arkadaşlarıma bu kutlu yolda emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kitabımızda bulunan tüm gönül dostlarına şükranlarımı sunuyorum. Edebiyat dünyası bir eser daha kazandı. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  “Dedi. 
Yurdun dört bir yanında ve gurbetten kıymetli kalemlerin birbirinden güzel ve duygu yüklü şiirlerin yer aldığı antolojinin dağıtıma ve satışına başlandığını ifade eden Mustafa Çelebi Çetinkaya “Kitabımızın dağıtımları başlamıştır. Satın alarak destek olmak isteyenler Aksed Sanat Whatsap hattımıza yazabilir, ya da yönetim kurulu üyelerimizle görüşebilirler.
Aksed Sanat WhatsApp numaramız 0535 685 28 25” sözlerine ekledi.

Editörlüğünü ve kapak tasarımını  Ankara Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Çelebi Çetinkaya’nın yaptığı ŞAH-I ŞİİRLER 5 Gülnar Yayınlarından çıktı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR