Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:35

BURSA İNEGÖL CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÖDÜL GECESİ

Cumhuriyet halk partisi İnegöl ilçe başkanı Zenci Şahin, Bugün burada siz değerli partililerimizle ve değerli misafirlerimizin huzurunda cumhuriyetin 100. yılında bir ilki gerçekleştireceğiz.Vefa onurlandırma bağlamından başlayarak plaket ve ödül töreni gerçekleştireceğiz.Cumhuriyetin 100. Yılında, partimize emek ve gönül vermiş ilçe başkanlarına,belediye meclis üylerine,belediye başkanlarına,belediye başkan adaylarına,ulu çınar dediğimiz emektarlarına plaket vereceğiz.Bütün bunların yanında yönetimimizce uygun gördüğümüz belirli alanlarda başarılı meslek gruplarına ve sivil toplum kuruluşlarına da ödül vereceğiz.Seçmeleri yaparken kırgınlıkları da bir tarafa bırakarak adil ve tarafsız olmaya çalıştık.Gönlümüz herkese plaket ve ödül vermek ister.Ama bu maalesef imkansız olduğu için mümkün olduğunca hassas davranarak kimseninde hayır diyemeyeceği,herkesce kabül görecek isimleri bulmaya çalıştık.Ancak yinede bu anlamda bir kusurumuz eksiğimiz olduysa huzurunuzda af diliyorum.Bugün ayrıca cumhuriyetin 100. Yılında 100 yeni üyemize de rozet takacağız.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 12:00
BURSA İNEGÖL CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÖDÜL GECESİ

    İlçe başkanlığı kongresinden yaklaşık 4 ay geçti.Bizim açımızdan bu 4 aylık süreç çok hareketli ve verimli geçti.Bizi yakından takip eden partililerimiz çok iyi bilir,bu süre için bir çok işlere imza attık.Kurultay sürecini atlattık,mahalle temsilci seçimlerini yaptık,cumhuriyet paneli,cumhuriyet yemeği ve cumhuriyet yürüyüşü düzenledik.İnegöl ve Türkiye kamuoyunu ilğilendiren bir çok konuda ses getiren,sunuçlar da aldığımız basın açıklamaları yaptık.Esnaf ve pazar ziyaretleri yaptık.Partililerimizi iyi ve kötü günlerinde yanlız bırakmamaya çalıştık,ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.Kasım ayından itibarende yerel seçim hazırlıkları ve aday adayların başvuruları başladı. Bütün bu çalışmalarımızın yanında parti içinde tadilat başlattık ve devam ediyor.Parti binamızın çok daha güzel ve kullanışlı hale getireceğiz.İşte bugünde burda bir ilki gerçekleştirerek cumhuriyetin 100. Yılında plaket ve ödülleri sahiplerine vereceğiz.Kimseyle küs kalmadan,herkese kucak açarak yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.


       Önümüzde 31 mart yerel seçimleri var.Bu seçimlerde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.Şuan belediye başkanlığı için üç tane aday adayı arkadaşımız var.Bizim açımızdan hepside birbirinden değerli.Seçimler için büyük plan ve projeleri var.Üç adayımıza da buradan başarılar diliyorum.Yerel seçim sürecini de başarılı bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum.Bu seçim sürecinde siz değerli üyelerimizinde,Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş tüm dostlarımızın da her alanda desteklerini bekliyoruz.Sözü çok uzatmak istemiyorum.


       Plaket ve ödül törenine geçeceğiz.Bu gece bizi yalnız bırakmayan burada bulunan siz değerli partililerimize ve misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sağolun var
Cumhuriyet halk partisi
İnegöl ilçe başkanı
Zenci Şahin

 

HABER; Haylrettin BULUT 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR