Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 08:13

CADDENİN YILDIZLARI’ GECESİNDE YEŞİLÇAM’A VEFA

İstanbul’da gece iki yağmur birden vardı. Biri şehri ıslatan sağanak diğeri ise sanatın ve medyanın eski ve yeni yıldızlarının başına yağan ödül yağmuruydu. Habercaddesi.com’un 13. Yıl münasebetiyle düzenlediği ‘Caddenin Yıldızları’ ödül gecesi ‘Şişli Osmanbey’de The Wan Clup’te yapıldı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-10-2023 10:58   Güncelleme : 21-10-2023 10:23
CADDENİN YILDIZLARI’ GECESİNDE  YEŞİLÇAM’A VEFA

Bu yıl 1.’si  düzenlenen, özellikle eski ve unutulmuş çok sayıda sinema oyuncusunun hatırlandığı ödül töreni, hazırlanış biçimi ve konsepti ile geceye damgasını vuran önemli etkinliklerindendi. Törende ilk kez bu yıl hayata geçirilen Yaşam Boyu Yıldız Ödülleri’nin sahipleri Leyla Somer, Nil Ünal, Yavuz Karakaş, Sevgi Can Danlı, Orhan Akdeniz, Nalan Çöl, Selahattin Taşdöğen ve ünlü sinemacı Şükrü Avşar oldu.

BySempatik’in sunuculuğunu üstlendiği gece, Babar Medya Gurup Başkanı Habib Babar’ın yaptığı bir konuşmayla start verdi.  Babar, Yeşilçam’ı, Yeşilçam yapan usta ancak unutulmuş oyuncularının günümüz sinemasında ve dizilerinde zaman zaman görevlendirilerek onurlandırılmaları gerektiğini belirterek, “Bu gece burada ödül törenimize teşrif eden Yeşilçam’ın eski ama unutulmaz oyuncuları, bugün içinde bulundukları yaşam biçimini hak etmiyor. Aralarında hali vakti iyi olan da var olmayan da. Özellikle Yeşilçam’ın sefasından çok cefasını çekmiş birbirinden değerli o kadar güzide oyuncumuz var ki, bunları arada bir de olsa sinema ve dizi filmlerde verilecek küçük çaplı rollerle onore etmeli, Türk Sineması’nın bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri olan şu birbirinden kıymetli sanatçılarımıza minnettarlığımızı hiç olmazsa bu şekilde ifade edelim diyorum” dedi.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Filmleriyle bir döneme damga vuran Deniz Erkanat, usta gazeteci Habib Babar’ın elinden ödülünü aldığında göz yaşlarını tutamadı. Vefasızlıktan yakındı.

ŞAHSENEM VE ZEYNEP YILMAZ DAVETLİLERİ COŞTURDU

12 yıl aradan sonra hızlı bir dönüş yapan Özbek asıllı Şahsenem ile çıkardığı son albümünü insanlardan önce çiftliğinde ki ineklerine dinleterek hayranlarına şok yaşatan Ekin, Zeynep ve Rüzgar Yılmaz kardeşler gibi müziğin usta isimleri de hazır bulundu. Şahsenem, Zeynep Yılmaz, Rüzgar Yılmaz bir birinden güzel şarkılarıyla Ekin ise şiiriyle geceye renk kattı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR