Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:39

CEYDA DÜVENCİ Her yaz deniz kenarında fotoğraf paylaşıyordum boşanınca herkesin zoruna gitti!

NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de ünlü konuklarını ağırlayan Ceyda Düvenci, programda kendi özel yaşamıyla ilgili de sıkça yorum yapıyor, izleyiciyle dertleşiyor. Düvenci'nin özel hayatıyla ilgili yaptığı bu yorumlar da dikkat çekiyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 01-10-2023 16:44   Güncelleme : 01-10-2023 16:51
CEYDA DÜVENCİ Her yaz deniz kenarında fotoğraf paylaşıyordum boşanınca herkesin zoruna gitti!

Ceyda Düvenci, cuma günü Burcu Kara'yı konuk ettiği bölümde yaz boyunca sosyal medyasından yaptığı bikinili paylaşımlarını yorumladı. Düvenci "Her yaz deniz kenarında fotoğraf paylaşıyordum, niyeyse bu yaz aynı pozları boşanmış bir kadın olarak paylaşmam herkesin zoruna gitti" dedi. 

 

İşte Düvenci'nin o cümleleri: "Her yaz deniz kenarında fotoğraf paylaşıyorum, aynı pozları paylaşıyorum. Niyeyse bu yaz aynı pozları boşanmış bir kadın olarak paylaşmam herkesin zoruna gidiyor. Geçen yaz da aynı pozları paylaştım, tek fark alyansım vardı parmağımda. Şimdi bir sebepten o alyans çıktı, ben gene aynı pozları paylaşıyorum. Ama artık tek başıma olduğum için o pozlar bir kesim tarafından kabul görmüyor. Benim bunu kabul etmem mümkün değil. Bundan da vazgeçmeye niyetim yok. Ben kadınım, tek başıma güçlüyüm. Sevdiğim biriyle yan yana olmaktan mutluyum, ama yürüyemiyorsam da mutluyum, çünkü ben kendimle mutluyum."

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR