Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:17

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan : Mutlu Işıksu'ya sert çıktı: Kiralar nerede ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan Adapazarı Belediye aralık ayı meclis toplantısından sonra yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya sert çıktı: '' Sayıştay raporuna göre Adapazarı Belediyesi 18 gayrimenkulundan kira alamıyor. Vatandaş hizmet gelecek diye boş yere mi bekliyor bu ne iş bilmezliktir '' ?

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-12-2023 14:13
CHP  Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan : Mutlu Işıksu'ya sert çıktı: Kiralar nerede ?

Gelir kaybı 4.2 milyon TL

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısına CHP'li meclis üyesi Haluk Akbay ile birlikte katıldıktan sonra basın açıklaması yayınlayan CHP Adapazarı İlçe Başkanı Özkan, Sayıştay raporuyla belgeli kira geliri kaybına dikkat çekti Adapazarı Belediyesi'nin 18 taşınmazından tahsil edemediği kira gelirinin 4.2 milyon TL olduğunun altını çizen Özkan, '' Belediye Başkanı Işıksu'ya bu zararın sebebini sorduğumuzda vatandaşı icraya mı verelim diyerek malesef konuyu manipüle etmeye kalkmıştır. Kirasını zamanında ödeyen vatandaşların hakkı hukuku bu zihniyete teslim edilemez. Bu kira borcunu ödemeyenler hangi siyasi görüştedir acaba ? Belediyenin bu kiracıları iltimaslı kişiler mi yoksa ?

Sonuna kadar takipçisiyiz

Biz CHP olarak Adapazarlı hemşerilerimizin refah düzeyi yüksek insanlık onuruna yaraşır bir hayat sürmesini istiyoruz. Başkan Işıksu'nun vatandaşı icraya mı verelim cevabı talihsiz bir açıklamadır. Sayın Işıksu'ya CHP temsilcilerine gereksiz imalarda bulunmak yerine Adapazarı halkının sorunlarına çözüm üretmek üzerine bir dil kullanmaya davet ediyorum. Adapazarı Belediyesi'nin kira gelirleri vatandaşa hizmet olarak geri dönmelidir.Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız'' ded

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR