Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 19:24

CHP Millet Vekili Adayı Ecevit ESNAF BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

28. dönem milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2. sıra milletvekili adayı Ecevit Keleş, Erenler Topça esnafı ile bir araya geldi. Esnafın dertlerini ve taleplerini dinleyen Keleş , “Esnafımız bizim için çok önemli, esnaf olmazsa bu ülke ayağa kalkamaz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 12:03
CHP Millet Vekili Adayı Ecevit ESNAF BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Esnaf ile tek tek selamlaşan ve onların sorunlarını da dinleyen Milletvekili adayı Keleş, “14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim için çalışmalarımıza başladık. Tabiri caizse sahada ayak basmadık yer bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Olabildiğince çok kişiye ulaşmak için çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. CHP iktidarında şehrimiz hak ettiği değere inşallah kavuşacak. Sakaryalı hemşerilerimiz 14 Mayıs günü hem Sakarya için hem de Türkiye için değişime ‘evet’ diyecek. Buna inanıyorum. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na olan sevgiyi, sempatiyi, görüyorum. Sizlerin sesi olmak için vekil adayı oldum. Sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. Sizlerin desteği ile meclise giderek sesimizi daha güçlü çıkarmak için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Topça esnafı ziyaretinin ardından milletvekili adayı Keleş ve yönetimi Erenler Marangoz Sanayisi ve Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf İlkhun’u ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR