Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:06

CHP milletvekili adayı Ecevit Keleş Karasu ve Kocaali’den seslendi

“Tarım ve turizm kirli sanayiye kurban edilmesin” Karasu’da değerlendimelerde bulunan CHP ikinci sıra milletvekili adayı Ecevit Keleş, “Sakarya 3 ayakta yoluna devam etmelidir, turizm, tarım ve sanayi. Tarım ve turizm kirli sanayiye kurban edilmemelidir. Yüksek teknoloji ve temiz sanayi kurulmalıdır. Sakarya tarım arazileri dünyada bulunmayacak ender arazilerdir” diye konuştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 18:26
CHP milletvekili adayı Ecevit Keleş Karasu ve Kocaali’den seslendi

MİLLET İTTİFAKI TEK VÜCUT

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili adayları seçim çalışmalarını Karasu ve Kocaali’de sürdürdü. Milletvekili adayları CHP Sakarya İl Başkanı Cengiz Çiçek ve ittifak partileri ilçe başkanlarıyla esnaf, kahvehane, sivil toplum, meslek örgütü, spor kulübü ziyaretlerinde bulundu. 

 

CHP’NİN 8 ADAYA KARASU KOCAALİ’DE

CHP milletvekili adayları Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Kamil Özkan, Azize Çeroğlu, Emel Akçil, Gündüz Gençcan, Ali Fethi Gürleri, Özer Çınar Karasu ve Kocaali ilçelerinde tam kadro cadde ve sokaklardaydı.

 

İKİNCİ BİR DİLOVASI OLMAYALIM

Sakarya’da yılda 3 ürün alabilecek arazilerin olduğunu ifade eden Ecevit Keleş şöyle konuştu: “Ne ekerseniz karşılığını alabileceğiniz arazilerdir. Soğanıyla, patatesiyle, şeker pancarıyla meşhur olan Sakarya’da ne yazık ki  hiç biri kalmamıştır. Yağmalanmaya varan, bilinçsiz bir sanayileşmeye yol alan. Tabir yerindeyse ikinci bir Dilovası olma yolundadır. İstanbul’un çirkin, çevreyi kirleten sanayisini rant için Sakarya’ya getirmeye çalışan yöneticilerin olduğu bir bölge haline geldik” diye konuştu.  

 

TÜRKİYE’NİN İNCİSİ OLURUZ

Sakarya’nın çok özel bir il olduğunu vurgulayan Ecevit Keleş şunları söyledi:  “22 Yaylamız, göllerimiz, sahillerimiz ve tarihi eserleri ile aynı zamanda bir turizm cennetiyiz. Biz siyasetçiler burada devreye giriyoruz. 15 Mayıs itibarıyla inşallah Sakarya’yı tarım, turizm ve sanayi olmak üzere 3 sacayağında güçlendirip Türkiye’nin incisi haline getirmek istiyoruz.

 

Bir milyon 70 bin Sakaryalının yaşadığı 16 ilçeye hizmet eden bir milletvekili olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sakarya’nın hakkını en şekilde savunacağım.

 

BELDE BELEDİYELERİ AÇILACAK

Limandere, Darıçayırı, Kurudere, Yuvalıdere belde belediyelerinin halkın refarandumda istemesi halinde yeniden açılacağı ifade eden Ecevit Keleş, “Köyden mahalleye dönüştürülen yerler tekrar köy tüzel kişiliğine geçmek isterlerse oralarda tekrar köy tüzel kişiliğine kavuşacaklar.”

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR