Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 09:41

CHP SAKARYA İL BAŞKANI CUROĞLU'NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Curoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:" Milletimizin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucu ilan edilen Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü kutlamanın büyük gururunu yaşıyoruz.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-10-2023 11:09
CHP SAKARYA İL BAŞKANI  CUROĞLU'NDAN  29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 Cumhuriyetin ilanıyla Türk Milletinin ve Devletinin varlığı ve istiklali ebedileşmiş, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlar toplumsal hayatımızın değiştirilemez ilkeleri arasında yer almıştır. Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Binlerce yıla uzanan köklü devlet geleneğimizden ve birlik ve beraberliğimizden aldığımız güç ile Cumhuriyetimizi ilelebet koruyarak hep birlikte yaşatacağız.

 

        Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR