Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:55

CHP SAKARYA İL BAŞKANI VE HENDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI, ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GAFFAR OKKAN’I ANMA TÖRENİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın vefatının 23. yıldönümünde düzenlenen anma programına katıldı. Program, şehit Emniyet Müdürü Okkan’ın mezarı başında gerçekleştirildi ve çok sayıda partili de etkinliğe eşlik etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 18:45
CHP SAKARYA İL BAŞKANI VE HENDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI, ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GAFFAR OKKAN’I ANMA TÖRENİNE KATILDI

KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ALİ GAFFAR OKKAN ANILDI

Anma töreniyle ilgili bir açıklama yapan CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, “Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, vatanı için canını feda eden bir kahramandır. 2001 yılında hain bir saldırı sonucu şehit düşen Okkan, unutulmayan isimler arasında yer alır ve milletimizin gönlünde sonsuz bir şükranla anılmaya devam ediyor” dedi ve şehidimiz için Allah’tan rahmet diledi.
 

NİHAT BAYRAKTAR’IN ÇALIŞKANLIĞI VE LİDERLİĞİ VURGULANDI

Anma programının ardından CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Curoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Nihat Bayraktar’ın çalışkanlığına ve Hendek için hazırladığı inovatif projelere dikkat çekti. Bayraktar’ın seçimlerdeki favori isim olduğunu belirtti.

HENDEK İÇİN YENİLİKÇİ VE İNOVATİF VİZYON

Nihat Bayraktar, kente dinamizm ve yenilikçi liderlik getirme sözü verdi. Modern ve sürdürülebilir projelerle Hendek’in ihtiyaçlarına odaklanan Bayraktar, toplumla iç içe bir lider olarak, Hendek’i daha yaşanabilir bir yer haline getirme kararlılığını ifade etti. Bayraktar, “Hendek’in ekonomik ve kültürel gelişimini destekleyerek, ilçemize yeni bir vizyon kazandırmak amacındayım. Farklı görüşlerden insanları bir araya getirerek, birlik ve beraberliği pekiştireceğiz” dedi.



BİRLİK, BERABERLİK VE GELİŞİM ODAKLI LİDERLİK

Bu anlamlı gün, CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar’ın liderliğinde, birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde hissedildiği bir gün oldu. Hendek’in yarınları için umut ve gelişim odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan liderler, tüm Sakaryalıları ve Hendeklileri birlikte çalışmaya ve şehrin geleceğini birlikte inşa etmeye davet etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR