Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:37

CHP Sakarya milletvekili adaylarından Hendek çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili adayları seçim çalışmalarını Hendek’de sürdürdü. Adaylar Hendek’den büyük moral kazanarak döndü. Milletvekili Adayı Ayça Taşkent, “AKP’nin açtığı 21 yılın yaraları sarılacak”, Ecevit Keleş, “Size söz yine baharlar gelecek” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 13:06
CHP Sakarya milletvekili adaylarından Hendek çıkarması

CHP ADAYLARI TAM KADRO SAHADA

CHP milletvekili adayları Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Kamil Özkan, Azize Çeroğlu, Emel Akçil, Gündüz Gençcan, Ali Fethi Gürleri, Özer Çınar Hendek de tam kadro cadde ve sokaklardaydı. 

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve partililerin eşlik ettiği milletvekili adayları Hendek Beştepe Caddesi, Küçük Sanayi Sitesi ve ilçe merkezinde ziyaretlerde bulundu. 

 

21 YILIN YARALARI SARILACAK

Hendek programını değerlendiren CHP Sakarya milletvekili adayı Ayça Taşkent, “Hendek’de seçim programlarımız kapsamında hemşehrilerimizle buluştuk. Çalışmalarımızda bize gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperlikten dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz. Millet ittifakının ve biz CHP adaylarının en büyük gücü halkımızdır.  Sakarya’nın her yeri gibi Hendek ilçemiz de AKP’nin 21 yıllık iktidarının açtığı başta ekonomik olmak üzere büyük sorunlarından payını almış. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekili adayları olarak bizler halkımıza sorunları çözme sözü veriyoruz ” diye konuştu. 

ECEVİT: YİNE BAHARLAR GELECEK

Hendek Küçük Sanayi Sitesi, Beştepe Caddesi ve ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Ecevit Keleş, “Hendek ilçemizin, Sakarya’nın tüm sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı millet ittifakını da iktidar yapacağız. Ülkemizi ve Sakarya’yı getirildiği kötü durumdan kurtarmak, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak bizim temel borcumuzdur.  Başta ekonomi olmak üzere toplumsal sorunlarımız büyüyerek artmaya devam ediyor. Size söz! Yine baharlar gelecek” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR