Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 17:20

Çocuk Dostu Oyun Sokağı Sakarya İli Serdivan İlçesinde Açıldı

Çocuk Dostu Oyun Sokağı Serdivan’da Açıldı Çocuk Dostu Sokak Dönüşüm Projesi kapsamındaki ‘Oyun Sokağı’ Arabacıalanı Mahallesi’nde Serdivanlı çocukların kullanımına açıldı. Oyun Sokağını miniklerle birlikte açan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, çocukların eğlencesine katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 14:25   Güncelleme : 20-09-2023 23:15
Çocuk Dostu Oyun Sokağı Sakarya İli Serdivan İlçesinde Açıldı

Marmara Belediyeler Birliği ve Serdivan Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Çocuk Dostu Sokak Dönüşüm Projesi kapsamındaki ‘Oyun Sokağı’ Arabacıalanı Mahallesi’nde açıldı. Açılış törenine Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Serdivan İlçe Milli Eğiti Müdürü Ali Dere, Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Ömer Balcı, Serdivan İlçe Tarım Müdürü Süleyman Akyıldız, Marmara Belediyeler Birliği temsilcileri Beyza Gürdoğan ve Hatice Kübra Baştuğ, eski meclis üyesi Necmi Kardeş, meclis üyeleri mahalle muhtarları, çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Çocuklar için çeşitli eğitici oyun grupları ve diğer eğlence aktiviteleri bünyesinde barındıran Oyun Sokağını ilgiliyle karşılayan çocukları yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Karaoğlu yaptığı konuşmasında, “16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir hareketlilik biçimlerini desteklemek ve temiz çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yaptığımız etkinliklere ek olarak hayata geçirdiğimiz Çocuk Dostu Oyun Sokağı’nı bugün değerli katılımcılarımız ile açmış bulunmaktayız.

Oyun Sokağında yaptığı incelemelerin ardından açılış programında konuşan Kaymakam Candan: “açılışı gerçekleştirilen oyun sokağında çocuklarımız güzel zaman geçirecekler. Çocuklar hem fiziken hem de ruhen kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar. İnşallah mutlu bir toplum oluşturmak için Serdivan Belediyesi ile birlikte bizler elimizden gelen her şeyi yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalnızca çocuklarımıza ait çeşitli oyun donatılarıyla zenginleştirilmiş oyun sokağımızı sevgili çocuklarımızın hizmetine açtık. Bu örnek projede emeği geçen işbirlikçilerimize ve çalışma arkadaşlarıma Belediye Başkanımız ve tüm Serdivanlılar adına teşekkür ediyor, çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Kendilerine pamuk şekeri ve çeşitli hediyelerin takdim edildiği çocukların Oyun Sokağındaki neşeli eğlence anları ise renkli görüntülere sahne oldu. Oyun Sokağında gönüllerince eğlenen çocukların velileri de bu hizmetinden ötürü Serdivan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR