Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 20:37

Costa Coffee’nin Kahve Kokusu Beşiktaş’ı sardı!

Türkiye’ye Boyner ile gelerek kısa sürede kahvenin sevilen adresi olan Costa Coffee’nin İstanbul’daki üçüncü ve en büyük noktası Beşiktaş’ta açıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 02-12-2022 20:13
Costa Coffee’nin Kahve Kokusu Beşiktaş’ı sardı!

Avrupa’nın en büyük kahve zinciri Costa Coffee, İstanbulluları enfes kahve seçenekleri ve lezzetli atıştırmalıklarıyla buluşturmaya devam ediyor. İstanbul’da ilki Boyner Cadde’de, ikincisi de Boyner Pangaltı’da açılan Costa Coffee’nin üçüncü noktası ise Beşiktaş oldu. İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Beşiktaş’ta 200 m2’lik geniş bir alanda açılan Costa Coffee, kahve tutkunlarını eşsiz çekirdekleriyle hazırlanan kahve çeşitleri ve keyifli ortamı ile buluşturuyor.

İçinden sanat geçiyor!

Her bir kahve bardağının mutluluk getirdiğine inanan Costa Coffee, hayatı neşelendirmek için kahveler hazırlamaya şimdi Beşiktaş’ta devam edecek. İçinde sanatın yansımalarını barındıran Costa Coffee’nin iç dekorasyonu da bu vizyonu destekleyecek şekilde tasarlandı. Sanatçı Şimal Bilgiç, Costa Coffee’nin bir duvarına hayatın neşesini ve mutluluğunu yansıtan, kahvenin hayata dolu tarafından baktıran etkisini anlatan bir resim çizdi. 

Kahve Severler için Özel Tarifler 

Avrupa’nın en büyük, İngiltere’nin ise en çok tercih edilen kahve zinciri olan ve kahve kalitesiyle adından söz ettiren Costa Coffee kahvelerini, “Signature Blend”i dünyaca ünlü Mocha Italia harmanı ile hazırlıyor. Özel harmanı olan “Mocha Italia”da sadece Rainforest Alliance sertifikalı kahve çekirdekleri kullanılıyor. Kahve alanında 50 yılı aşan bir uzmanlığa sahip Costa Coffee’nin zengin yiyecek menüsünde kruvasan ve wrap çeşitleri, tatlıda ise Brownie ve Çikolatalı Truffle Kek gibi lezzetler yer alıyor.

 

Costa Coffee özel kahve çeşitleri, birbirinden farklı sunumlardan oluşan lezzetleri ve keyifli ortamı ile herkesi Beşiktaş’a bekliyor.  

 

Costa Coffee Hakkında:

İtalyan kardeşler Sergio ve Bruno Costa tarafından 1971 yılında Londra'da kurulan Costa Coffee, 32 uluslararası pazarda 4.000'den fazla kahve dükkânı işletmektedir. Costa Coffee, Allegra Strategies tarafından 12 yıl üst üste (2010-2021) "İngiltere ve İrlanda'nın En İyi Kahve Dükkanı Zinciri" seçilmiştir. 

Küresel bir kahve markası olan Costa Coffee, Flat White'ın piyasaya sürülmesi ve Costa Express'in tanıtılması da dahil olmak üzere sektörde yenilikçi yapısı ile lider marka olarak öne çıkmaktadır. Costa Coffee, “imza kahvesi” haline gelen Mocha Italia'nın mükemmel karışımını keşfetmeden önce 112'den fazla deneme gerçekleştirmiştir. 100% Rainforest Alliance sertifikalı çiftliklerden elde edilen kahve çekirdekleri Costa Coffee’nin imza kahvesi olan Mocha Italia’nın benzersiz tat ve aromasına hayat vermektedir.

Parçası olduğu topluluklara olumlu bir katkı yapmayı ilkesi haline getiren Costa Coffee, kahve yetiştiriciliğinin yoğunluklu olduğu bölgelerdeki çocukların yaşam kalitelerini artırmak, güvenli ve kaliteli bir eğitime erişmelerine yardımcı olmak için Costa Vakfı’nı kurmuştur. Bu kapsamda 90'dan fazla yeni okul ve 10 ülkede 750'den fazla derslik inşa etmiş, dünya çapında kahve yetiştiren topluluklarda 90.000'den fazla kişinin eğitime erişimini sağlamıştır.

Boyner Büyük Mağazacılık Hakkında:

40 yılı aşkın süredir yaşam tarzı ve deneyimi bir araya getiren mağazacılık konsepti ile fark yaratan Boyner, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” ilkesiyle giyimden aksesuara, kozmetikten ev dekorasyonuna kadar birçok farklı kategoride Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarının en özel seçkilerini aynı çatı altında sunuyor. “Yeni Nesil Mağazacılık” yaklaşımıyla müşteri deneyimini öne çıkaran ve sürdürülebilirliği odağına alan mağazalar hayata geçiren Boyner, e-ticaret alanında da sektörün büyümesine öncülük eden lokomotif marka kimliğini sürdürüyor. Boyner bugün; Boyner ve YKM, Boyner Sports, Boyner Outlet, Boyner Dynamic, Boyner Active, Boyner Now ve boyner.com.tr satış kanalları ve 37 ildeki toplam 99 mağazası ile Türkiye’nin lider mağaza zinciri olarak faaliyet gösteriyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR