Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 09:24
1 Advert

Cumhuriyet'in 99. yıldönümü Pazaryeri’nde kutlandı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 29 Ekim Cuhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-10-2022 16:58
Cumhuriyet'in 99. yıldönümü Pazaryeri’nde kutlandı

Pazaryeri ilçesinde ilk olarak Kaymakam Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri Gençlik Merkezi bahçesinde protokolün tebriklerini kabul etti. Saat 11.00 de ilçe stadyumunda devam eden törenler saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kaymakam Altay, ve Başkan Tekin öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamasının ardından Kaymakam Altay, günün mana ve önemini anlatan konuşma yaptı.

Pazaryeri ilçe stadyumunda öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okumasının ardından Pazaryeri Kick Boks takımının gösterileri yapıldı. Öğrenciler tarafından “Biz Cumhuriyeti Böyle Kurduk” oratoryosunun ardından Tekwando ve folklor ekibinin gösterileri sergilendi.

 

Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından tören resmi geçitle sona erdi.

Kaymakam Altay ve Başkan Tekin, programı hazırlayan okul müdürleri ve öğretmenleri tebrik ederken, törene İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, İlçe Emniyet Amir vekili Emrah Turan, daire amirleri, siyasi parti başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR