Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 00:25

Dgpays’e PSM Awards’dan Altın Ödül!

Dgpays, PSM Awards 2022'de “En İyi Altyapı” kategorisinde 'Altın PSM' ödülüne layık görüldü. Ödülü kazandıran çalışma, Dgpays’in ulaşımda kolay ödeme yapılmasını sağlayan ürünü “DgTransit” oldu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-12-2022 16:57
Dgpays’e PSM Awards’dan Altın Ödül!

PSM Awards, PSM Dergisi tarafından finans ve teknoloji sektöründeki yenilikçi ürün ve hizmetleri destekleyip inovatif projeleri öne çıkartarak ödeme sistemleri endüstrisinin gelişimine katkı vermek amacıyla 2018’den bu yana her yıl düzenleniyor. 

Törende altın ödüle layık görülen DgTransit ürünü, yerli mühendisler tarafından geliştirildi. DgTransit altyapısı toplu ulaşımda ayrıca kart alma, kart yükleme, bakiye kontrolü gibi endişeler yaşanmadan kolay, hızlı ve güvenli ödeme yapılmasına imkan sağlıyor. Şu anda Türkiye genelinde 16 farklı şehirde belediye tarafından kullanılan altyapı sayesinde otobüs, metrobüs, arabalı vapur, teleferik ve tramvay gibi toplu taşıma araçları ile mobil tuvaletlerde bir ulaşım kartına ihtiyaç duyulmaksızın yerli veya yabancı herhangi bir bankaya ait kartlarla ödeme yapılabiliyor.

Karaca: “Yerli mühendislerce geliştirilen ürünümüz ile ulaşımda hızlı ve kolay ödeme sağlıyoruz”

2022 yılının en iyi projelerinin ödüllendirildiği törende Dgpays adına ödülü alan Dgpays’in Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Karaca ödül almaktan duydukları heyecanı ifade ederek “Bugün böyle bir ödül alarak Dgpays’in başarılarına bir yenisini eklemekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Dgtransit ile toplu taşımada hem hizmet alan kişilerin hem de hizmet sağlayıcıların işlerini kolaylaştırıp hızlandırıyoruz. Özellikle toplu taşıma kullanmak isteyen ancak bir ulaşım kartı edinmek istemeyen turistler, ürünümüz sayesinde ödemesini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor. Aynı zamanda yurtdışında iş birliği yaptığımız kuruluşlar sayesinde Türk mühendislerce geliştirilen bir ürünü uluslararası platforma çıkarıyoruz. Dgpays olarak ödeme sistemleri alanında kısa zamanda elde ettiğimiz başarıyı, yeni ürün ve hizmetlerimizle daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Dgpays Hakkında:

2017 yılında kurulan Dgpays, uzmanlaştığı yeni nesil finansal teknoloji çözümleri alanında kısa zamanda yerli FinTechlerin liderleri arasına girmiştir. Dgpays’in ortakları arasında Türkiye’nin en güçlü holdinglerinden Doğuş Grubu ile beraber dünyanın önde gelen finansal kurumlarından Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) de yer almaktadır. Marka; bankaların yanı sıra telekom operatörleri, elektronik para kuruluşları, toplu taşıma operatörleri, belediyeler, süper market zincirleri ve sigorta şirketlerinin de aralarında olduğu 50’yi aşkın kurumun finansal teknoloji ihtiyacını karşılamaktadır. 55 milyonu aşkın kart, 25 binden fazla ATM ve 160 bine yakın üye işyerinde Dgpays altyapısı kullanılmaktadır. Ürünlerin kullanıldığı sistemler için uçtan uca işletim hizmeti de sağlayan Dgpays, bu yönüyle sektörde fark yaratmaktadır. İnovasyon odaklı firma, pazar ihtiyaçlarına göre sürekli yeni ürünler geliştirirken kurumlar arası köprü görevi gören çözümler de üretmektedir. Dgpays, iştirakleri arasında yer alan ve sayısı 5 milyona yakın üyesi ile Türkiye’nin en büyük veri odaklı pazarlama ve sadakat platformu olan ZUBİZU ile de müşterilerini destekleyerek ZUBİZU’yu ortak bir pazarlama platformu olarak kullanmalarına imkân tanımaktadır. Global bir oyuncu olma hedefindeki Dgpays’in farklı kıtalar ve ülkelerden müşterileri bulunmaktadır. Şirket yurtdışında da önemli ölçüde büyümek üzere adımlar atmaktadır. 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR