Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 02:08
1 Advert

Dikkat Köpek Var; Galası Yapıldı. 30 Aralık 2022'de Beyazperde'de

İnternet dizisi 'Dikkat Köpek Var' sinemaya uyarlandı. Yapımcı ve oyuncu Nusret Toplar'ın, hayvan haklarına dikkati çekip, sosyal farkındalık yaratmak amacıyla internette yayınlanan 'Dikkat Köpek Var' dizisi, sinemaya uyarlanarak 30 Aralık 2022 Beyaz perde'de de izleyiciyle buluşacak Dikkat Çeken Filmin Ayrıntıları.....

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-12-2022 09:33   Güncelleme : 29-12-2022 10:54
Dikkat Köpek Var; Galası Yapıldı. 30 Aralık 2022'de Beyazperde'de

Yapımcılığını Nusret TOPLAR,ın üstlendiği , yönetmen koltuğunda , Ece İŞBİLEN DAĞ  ve Deniz Cem DAĞ,ın oturduğu , başrollerinde Nusret TOPLAR, Mutlu GÜNEY,  Onur BÜYÜKTOPÇU, Ergün ÖZFIRINCI, Dilara ORTAGÜZ , Güney KILINÇ, Tuncay AKÇA , Ahmet ARIMAN, Behtan Mehter NASIROĞULLARI, Buket  AKPUNAR, Buse ŞEN  ve polis köpeği Bal,ın rol aldığı dikkat köpek var filminin galası yapıldı. Galaya sinema ve dizi oyuncusu Erol TAŞCI, tiyatro oyuncusu Nami ESATGİL, oyuncu İpek TANRIYAR , sanatçı  Yusuf GÜNEY ve oyuncu Efsane GEÇEN onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Dikkat köpek var filminin konusu ise: İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya, son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Filmin hikayesinin diziye göre farklılıklar taşıdığını belirten Toplar, Almanya'da 12 yıl oyunculuk yaptıktan sonra, 2018'de Türkiye'ye yerleştiğini, Projemize katıldı diye çok mutluyuz. Seyircilerin diziden bekledikleri konular hariç filmde başka sürprizlerimiz var" dedi.

"Z KUŞAĞINA ULAŞMAK İÇİN ABSÜRT KOMEDİ SAHNELERİ EKLEDİK"

Nusret Toplar, sitcom tarzında yapmak istedikleri 13 bölümlük dizinin önceki yıl mart ayında yayına başladığını söyledi.

Dizinin her bölümünün 20-30 dakika olduğunu dile getiren Toplar, ikinci sezonda insanları biraz sinemaya yönlendirmek istediklerini söyleyerek, çekimlere göre filmin 90-120 dakika arasında olacağını kaydetti.

Almanya'da 12 yıl oyunculuk yaptıktan sonra, 2018'de Türkiye'ye yerleşen Toplar, dizinin 1,5 yıldır yayında olduğunu ve çok beğenildiğini söyleyerek, "Herkes devamını bekliyor. Biz birinci sezonu YouTube'da bir bölümü çekip, ondan sonra yayınlayıp ikinci bölümü yapmadık. İki ayda 13 bölümü çektik. Ondan sonra YouTube'a hepsini koyduk, herkes istediği zaman bütün bölümleri izleyebilsin diye" diye konuştu.

Diziyi çocuklardan yetişkinlere, toplumun her kesiminden insanların izlediğine dikkati çeken genç oyuncu, "Dizinin içeriği aslında herkese göre. Hayvanseverler, hayvan derneklerinde çalışanlar, 30 ve 60 yaş arasındakiler izledi. Ama aynı anda Z kuşağına da ulaşmak için bazı absürt komedi sahneleri de diziye ekledik. Şu anda izleyicimiz kitlemiz 13'ten yukarıya açık. Filmde de öyle olacak" ifadelerini kullandı.    

         

                          

  Fısıltı Haberleri:Semra Tekin  Fotoğraf: Görkem Emgen

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR