Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 20:19

Dilek Sultan Uzun Aradan Sonra Sahnelerin Tozunu Attıracak " ŞARKI SÖYLEMEK BENİM İÇİN AŞKTIR "

Dilek Sultan Kimdir ?, Sahnelerin Tozunu Attıran Dilek Sultan Hakkında Kısa Bilgiler, Dilek Sultan Neler Demiş, AYŞE KILINÇ 'ın Özel Haberi...

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-09-2023 10:23   Güncelleme : 15-09-2023 12:56
Dilek Sultan Uzun Aradan Sonra Sahnelerin Tozunu Attıracak

Dilek Sultan Adana Seyhan İlçesinde Dünya’ya gelmiştir. Evli 5 çocuğu var. Uzun zaman sanattan uzak kalan Dilek Sultan evine ve çocuklarına bağlı evcil bir insandır.

Dilek Sultan annesinin vefatından sonra hayatının dönüm noktası başladı. Anne özlemi çekerken Annesine şiir yazar.

“ANAM” adlı șiiri ni sanat camiasının tanınmış simalarından kuzeni Özcan Șenyaylar’a bahseder.

Müzisyen Özcan Șenyaylar șiirin șarkı olması gerektiğini söyler. Ses sanatçısı Dilek Sultan sözleri ve müziği kendine ait olan ilk “ANAM” albümünü çıkartı.

” ANNEMİN VEFATINDAN SONRA DÖNÜN NOKTASI BAŞLADI”

2011 yılında anne mi ( pankreas) kanserinden kaybettik. Hastanede ölüm haberini aldıktan sonra hayatım darmadağın oldu. Annem vefat ettikten sonra o hüzünle anneme bir şiir yazdım. Tanınmış müzisyen sanatçı kuzenim Özcan Șenyaylar Halamın oğlu olur. Özcan Șenyaylar ile sözü ve müziği bana ait olan eseri ortaya çıkartmak istedik. Bana ” bu şiir şarkı olması gerek” dedi.

Ve “ANAM ” adlı albümü mü ilk bu şekilde çıkarttım. Yüreğimde kor ateş yanarken yazmış olduğum “ANAM” parçasını sevenlerimle paylaştım.” ANAM ” adlı albüm ve ” UNUTTUM GİTTİ” albümü ile yükselişim oldu. Adana’da konserler düzenledim.

” ŞARKI SÖYLEMEK BENİM İÇİN AŞKTIR “

Müzisyen kuzenim Özcan Șenyaylar’ın desteği ile “ANAM” adlı ve ” UNUTTUM GİTTİ. Albümün arkasından yeni albüm çıkarmama vesile oldu. Sanat Dünyası’nın ve sevenlerimin unutamayacakları yeni albüm çalışmalarına başladım.

” YENİ ESERLERİMLE BOMBA GİBİ GELİYORUM “

Klibin dijital mecrada pek yakında yerini alacağını müjdesini veriyorum. Dinlerken yerinizde oturamayacaksınız. Sözü ve müziği bana ait olan “Çalsın davullar zurnalar” eserlerle bomba gibi geliyorum. Mutluluğu ve aşkı anlatıyor.

“ÇOK YAKINDA SEVENLERİME SÜRPRİZ OLUCAK “

Eserlerim yürekleri hoplatacak. “Çalsın davullar zurnalar” ” Öyle bir yarim var ki Dünya’yı sallar ” parçasıyla devam edeceğim. Dinleyenler Ve sevenlerimle yakın zamanda paylaşacağız.

“HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Yeniden sizlerle birlikte olabilmenin, heyecanını yaşıyorum. Konserlerimde tekrar Sevenlerimle bir araya gelmek muhteşem olucak.

Haberi hazırlayan. Ayşe Kılınç hanıma ve emeği geçen basın mesuplarına çok teşekkür ediyorum. Sanat camiasına emeği geçen basın mesuplarına, sevenlerime sonsuz sevgilerimi gönderiyorum saygılarımla." dedi.

Sn Dilek Sultan hanıma sanat hayatında bizlerde başarılar dileriz.

  :

FISILTI HABERLERİ, Antalya, AYŞE KILINÇ

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR