Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:31

Diyarbakırlı gençler Sakarya’ya hayran kaldı

Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’dan gelen öğrencilere şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdi ve vatandaşın hayatını kolaylaştıran yatırımlarını tanıttı. Gezinin en anlamlı ziyareti ise Diyarbakırlı vatandaşların çok sevdiği Sakaryalı Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın kabir ziyareti oldu. Öğrenciler kardeşliğin şehri Sakarya’ya hayran kaldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin yatırımları, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için gerçekleştirilen geziler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen organizasyonun son konukları Diyarbakır Ombudsman Öğrenci Topluluğu oldu. Şehrin muhtelif yerlerinde keşfe çıkan öğrenciler, Diyarbakır halkı adına vefa örneği göstererek Şehit Gaffar Okan’ın mezarını ziyaret ettiler.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-07-2023 22:44   Güncelleme : 19-07-2023 22:51
Diyarbakırlı gençler Sakarya’ya hayran kaldı

Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’dan gelen öğrencilere şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdi ve vatandaşın hayatını kolaylaştıran yatırımlarını tanıttı. Gezinin en anlamlı ziyareti ise Diyarbakırlı vatandaşların çok sevdiği Sakaryalı Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın kabir ziyareti oldu. Öğrenciler kardeşliğin şehri Sakarya’ya hayran kaldı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin yatırımları, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için gerçekleştirilen geziler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen organizasyonun son konukları Diyarbakır Ombudsman Öğrenci Topluluğu oldu. Şehrin muhtelif yerlerinde keşfe çıkan öğrenciler, Diyarbakır halkı adına vefa örneği göstererek Şehit Gaffar Okan’ın mezarını ziyaret ettiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR