Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 02:20
1 Advert

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü’nden coşkulu kutlama

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü; 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, bünyesinde bulunan öğretmenler için Radisson Blu Hotel'de kutlama gecesi düzenledi. Okulun Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Taçyıldız'ın organizasyonuyla gerçekleşen ve samimi ortamda geçen sürpriz dolu gece; renkli görüntülere sahne oldu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-11-2022 17:49
Doğa Koleji Sakarya Kampüsü’nden coşkulu kutlama

Gecenin açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Kurucu Kenan Taçyıldız; günün anlam ve önemi belirterek, "Türkiye'de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. Bu, 1981 yılında başlamış bir uygulamadır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür" diyerek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü öğretmenleri; "Sende Daha Güzel" şarkısını okuyarak; Koro halinde çıktıkları sahnede; hep birlikte sırasıyla; "Ah bu hayat çekilmez", "Nemrutun Kızı", "Yaktın Beni" türkülerini okudu. Koro; türkülerini davetlilerle birlikte okuduğu "Öğretmen Marşı" ile noktaladı.

Koronun arkasında bulunan müzisyenlerde, yine Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Müzik Öğretmenlerinden oluştu. Gece yenen yemeğin ardından, çalan müzik eşliğinde oynanan oyunlarla devam etti. Program sonunda yapılan çekilişle, öğretmenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR