Fısıltı HABERLERİ
HV
18 MAYIS Cumartesi 07:08

Dört Dörtlük Başarı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen; İmam Hatip Liseleri arası “Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma” yarışması Ege bölge finali, İzmir’in Karabağlar ilçesinde 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hacı Fatma Tatari Camii’nde yapıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 04-05-2024 12:28   Güncelleme : 04-05-2024 12:31
Dört Dörtlük Başarı

Yapılan yarışmada, İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencisi Etka Bekir Çelik Ege Bölge Birincisi oldu ve Ayasofya camiinde yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı. 

Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finalleri

İmam Hatip Ortaokul ve Liseleri arası “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması Ege bölge finalleri, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapıldı.

Yapılan yarışmalarda; Ortaokul kategorisinde İzmir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Salih Sevinç’in öğrencisi Muhammed Altunbağ Ege Bölge Birincisi olurken  Lise kategorisinde ise İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu’nun öğrencisi Ömer Baydar Ege Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandılar.

Öğrencimiz Muhammed Altunbağ’ın ödülünü Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kara verirken Ömer Baydar’ın ödülünü ise Fethiye İlce Müftüsü Kamil Oktay takdim etti.

İmam Hatip Liseleri arası “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması”  Ege bölge finali, Aydın’da yapıldı. 

Bölge birincisi ve ikincisi Kestanepazarı’ndan…

Yapılan yarışmada, Aliağa Şehit Bahattin Elden Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aliağa  Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Bilal Özkabadayı’nın öğrencisi Ahmet Hac İbrahim Ege Bölge Birincisi oldu ve Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı. Aynı yarışma ve kategoride İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu’nun öğrencisi Abdullah Said Okuroğlu ise Ege Bölge İkincisi oldu. Öğrencimiz Ahmet Hac İbrahim’in ödülünü MEB Daire Başkanı İhsan Erkul takdim etti.

AYDIN

Başkandan Tebrik!

 Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan yapılan yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen Kestanepazarı Kur’an Kursu hocalarını tebrik ederek başarılar diledi.

HABER, Bülent ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR