Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 19:10
1 Advert

Dr. Numanoğlu; Yılın ilk aylarında Alerjik Bronşit şikayeti artabiliyor

Özel FOCUS GÖZ TIP Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ümit Numanoğlu, Sakarya’da gribal enfeksiyona bağlı çocuklarda ateş ve öksürüklerin yanı sıra alerjik bronşite yönelik şikayetlerin sıklıkla arttığını söyledi Adından sıkça söz ettirecek Sakarya’nın en önemli doktorlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ümit Numanoğlu Özel FOCUS GÖZ TIP MERKEZİ’nde hizmet veriyor. Uzman Dr. Ali Ümit Namoğlu, FOCUS GÖZ isim anlamında her ne kadar bir göz kliniği olarak geçse de, Göz hastalıklarının yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile adını duyuran merkez, yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Kadın Doğum ve Kardiyoloji bölümleriyle de adından sıkça söz ettirecek” dedi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 26-01-2023 09:43
Dr. Numanoğlu; Yılın ilk aylarında Alerjik Bronşit şikayeti artabiliyor

Özel FOCUS GÖZ TIP Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ümit Numanoğlu,  Sakarya’da gribal enfeksiyona bağlı çocuklarda ateş ve öksürüklerin yanı sıra alerjik bronşite yönelik  şikayetlerin  sıklıkla arttığını söyledi

Adından sıkça söz ettirecek

Sakarya’nın en önemli doktorlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ümit Numanoğlu Özel FOCUS GÖZ TIP MERKEZİ’nde hizmet veriyor. Uzman Dr. Ali Ümit Namoğlu,  FOCUS GÖZ  isim anlamında her ne kadar bir göz kliniği  olarak geçse de, Göz hastalıklarının yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile adını duyuran merkez, yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Kadın Doğum ve Kardiyoloji bölümleriyle de  adından sıkça söz ettirecek” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR