Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 17:12

DURSUN BEYDİLLİ'NİN “MAYIN TARLASI”ESERİN'İN LANSMAN GECESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Dursun Beydili ile Tülay Maciran, dan anlamlı gece Özgün müzik Sanatçısı Dursun Beydilli'nin "Mayın Tarlası" şarkısının lansman gecesi geçtiğimiz günlerde Zümrüt sahnesinde gerçekleşti sahne açılış sunum muhteşem orkestra eşliğinde İstanbul'un sesi radyo yayıncısı sesiyle huzur veren adam Sedat Çelik ile Cinel tv programcısı ve radyo yayıncısı Emre Kurt ile devam eden gecede. Bağlama ustası sahnede birbirinden ünlü sanatçılara Engin Aydın, bağlama Show’u ile eşlik etti.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 19-05-2023 10:06
DURSUN BEYDİLLİ'NİN “MAYIN TARLASI”ESERİN'İN LANSMAN GECESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Birbirinden ünlü isimleri ve basına ev sahipliği yapan mekân dinleyicilerinden tam not alan "Mayın Tarlası" eseri çıktığı günden beri zirvesini korumaya devam ediyor.!!! Sahne açılış Dursun Beydilli'nin yakın sanatçı dostları geceye katılımı ile gecede adeta türkü ziyafeti yaşattı. Sanatçı Erdoğan Doğan ile başlayan gecede Türkü tadında ziyafet geceye anlam kattı. Sanatçı Erol Ağit, söylediği birbirinden farklı eserlerle sanatını sergiledi. Sanatçı Cengiz Özsu, sahnede birbirinden güzel söylediği şarkılar ile gece de gündem konusu oldu geceye sesi ile renk kattı. 

Birçok ünlünün prodüksiyonu olan Şerif Kayran, kendi eserlerini sahnede okudu. Gece Sedat Çelik ve Emre Kurt’un sunumuyla Sahneye Özgü müzik bestekar sanatçısı türkülere yorumu ve sesi ile hayat veren adam Dursun Beydilli, canlı performansı ve muhteşem yorumuyla geceye tat kattı. sesi ile dinleyicilerini adeta büyüledi Dursun Beydilli'nin anonsunla  sahneye gelen isim türkülerin Sultanı Sanatçı Tülay Maciran ile Dursun Beydilli,  "Mayın Tarlası "şarkısına yapmış oldukları düeti ile aynı sahneyi paylaşarak ilk kez bu anlamlı gecede dinleyicilerine canlı performanslarınla muhteşem bir gece yaşattılar şarkı sonrasında Tülay Maciran'ın konuşması geceye damgasını şu sözlerle  vurdu davetlilere duygu dolu anlar yaşattı  bestekar  Sanatçı   Dursun Beydilli, yıllar öncede aynı sahneyi paylaşıyorduk yıllar sonrada yine aynı sahnede notalarımız buluştu bu gecede aynı sahnelerde şarkılarımızı söylüyorsak siz dinleyicilerle buluşturuyorsak ”Mayın Tarlası” eserinin bestekarı sanatçısı Dursun Beydilli'nin sayesinde oldu deyip konuşmasını bitirdi. Söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Geceye katılan ünlü  isimler 91.8 İstanbul'un sesi radyosu kader mahkumu yayıncısı sesiyle geceye huzur veren adam Sedat Çelik, radyo yayıncısı Ersin Koçbuğ, radyo camiasında Baydamar Ersin’de geceye katılanlar arasındaydı Usta gazeteci ve yazar magazinkeyfi, kelebekmagazin, burhanakdagmagazin, imtiyaz sahibi Burhan Akdağ, Fısıltı HABERLERİ Genel  Yayın Yönetmeni ve  imtiyaz sahibi Sabahattin Birinci ve Fisilti HABERLERİ  magazinkeyfi, burhanakdagmagazin, magazinkeyfi, T4Haber ve sanatçı Dursun Beydilli'nin menajeri ve basın danışmanı geceyi düzenleyen Semra Tekin'in de anlamlı gecede sanatçısını yalnız bırakmadı.T4Haber’in bir diğer tanınan ismi imtiyaz sahibi Güven Gök ve ünlü organizatör ve reklamcı Ata Çağlayan’ da gecede olan isimler arasındaydı. Albayrak ajansı sahibi Rıdvan Albayrak'ta geceye katılım sağladı. Gecedeki bir diğer isim Yön Haber Muhabiri Hazım Özenir, resim ve röportajları yapan muhabir meslektaşım geceye ekibi ile katılan isimdi. Genç iş adamı Nur Moda sahibi Şükrü Çevik, radyo yayıncısı Baydamar Ersinle, geceye katılan isimler arasındaydı. Gece de olan ünlü isim kurtlar vadisi Pusu'nun tanınan ismi Oyuncu Mehmet Aras, Sanatçı dostuna destek için gecedeydi hayvan hakları başkanı Tülay Karaşin, Selma Güneş’de geceye katılan isimdi ünlü manken ve modelleri kıyafet tasarımını yapan magazin dünyasında adında söz ettiren genç modacı Oktay Sever’ de geceye katılan ünlü isimler arasındaydı. Dursun Beydilli'nin kardeşi Canan Yeşilyurt ve arkadaşlar da gecedeydi. 'Mayın Tarlası' eseri sekiz ay önce çıkmasına rağmen geçtiğimiz günlerde düzenlenen Ramada Plaza İstanbul City Center ödül töreninde ünlü manken Tuğba Özay, ile Mülayim'in sunumuyla Sanatçı Dursun Beydilli, Yılın en iyi çıkış yapan özgü müzik sanatçısı ve "Mayın Tarlası" eseri' ikinci kez ödüle layık görüldü.
 25 Ağustos 2022'de çıkan albüm söz müzik Dursun Beydilli aranjör Hüseyin Arapoğlu, prodüksiyon Şerif Kayran, Menajer ve basın danışmanı Fisiltihaberleri Muhabiri Semra Tekin, radyo Pir.ve reklam danışmanı Radyocu Sedat Çelik, Dursun Beydilli'nin imzasını taşıyan eser YouTube dinlenmesi 2.584.974 görüntüleme beğeni 14B toplam dijital dinlenmesi

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR